uddannelsesmentor

Tietgen KompetenceCenter søger en uddannelsesmentor til projektet Uddannelsesbroen. Uddannelsesbroen er et afklarende og uddannelsesforberedende tilbud til unge uddannelseshjælpsmodtagere i alderen 18-30 år. I projektet undervises, vejledes og afklares unge uden uddannelse i forhold til uddannelsesvalg samt fastholdelse og støtte i deres videre uddannelsesforløb.

Se mere på www.uddannelsesbroen.dk

Arbejdsopgaver:

Du skal:

  • i samarbejde med de øvrige mentorer og undervisere tilrettelægge og gennemføre undervisning og øvrige aktiviteter i projektet.
  • arbejde med at give deltagerne på projektet arbejdsmarkedskendskab og kendskab til muligheder inden for erhvervsuddannelserne.
  • samarbejde med andre professionelle aktører omkring deltageren.

 Kvalifikationer:

  • Du har en uddannelsesmæssig baggrund, der har givet dig indsigt i det pædagogiske og/eller det socialfaglige område.
  • Du er god til at opbygge relationer.
  • Du har erfaring med at arbejde med unge, der af forskellige årsager har svært ved at overskue og leve op til omverdenens krav og forventninger.
  • Du har gode samarbejdskompetencer og kan lide at udvikle nyt i samarbejde med andre, men kan også arbejde og handle selvstændigt.

Ansættelse og løn: 

Ansættelsen er er på fuld tid med tiltrædelse pr. januar 2018 eller snarest derefter. Ansættelse efter relevant overenskomst med Finansministeriet.

Yderligere oplysninger og ansøgningsfrist:

Tietgen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgningsfrist:

Fredag den 15. december 2017.

Ansøgning modtages kun via denne ansøgningsformular, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og andre relevante bilag. (i alt max. 2 filer)

For yderligere oplysninger kontakt uddannelsesleder Christine Diederichsen på 30 43 29 50 eller på mail chdi@tietgen.dk.