Tag et Online Forløb på Tietgen

I Tietgen Online udvikler vi online kurser og anden digital læring til elever og kursister på Tietgen. Sammen med vores tre afdelinger - Tietgen Handelsgymnasium, Tietgen Business og Tietgen KompetenceCenter - laver vi online læring for at give elever og kursister mulighed for at lære, når det passer dem, f.eks. om aftenen eller i weekenden.

Målet med Tietgen Online er at skabe nye læringsrum, så vi kan lave fleksibel uddannelser eller kurser, som kan kombineres med et arbejde, et travlt familieliv eller bopæl langt fra Tietgen.

Årsagen til at jeg valgte at læse uddannelsen online var, at det passer godt til min familiesituation. Vi har to små børn, og min mand arbejder i København, så det passer mig godt, at jeg kan sidde derhjemme og læse og lave opgaver.

Efter at jeg er kommet i gang, har jeg også opdaget, at jeg faktisk sparer en del transporttid hver dag, fordi jeg ikke skal ind på skolen. Så jeg valgte den online uddannelse, fordi jeg på den måde bedre kan administrere min tid.

 - Ditte, studerende på 10 ugers Grundforløb 2

Hvad er online kurser og digital læring?

Vores online kurser indeholder typisk tekster, videoer, opgaver, quizzer mm. Kurserne ligger online, så du behøver blot internetadgang for at tage dem. Dermed kan du lære, når det passer dig, og du kan gå frem i det tempo, som du har lyst til. Vi laver også digitale test, videoundervisning, animationsfilm og meget mere.

Alle kurserne er tilgængelige for elever og kursister gennem vores læringsportal Tietgen Online på www.tietgenonline.dk.

Er du skole, virksomhed eller kommune og har brug for hjælp til online læring?

Tietgen Online kan også udvikle et online kursus til din arbejdsplads. Måske fordi I ønsker et online kursus, eller har svært ved at få uddannet jeres medarbejdere ved traditionel undervisning. Tietgen Online kan hjælpe jer med:

  • Online kurser
  • Undervise medarbejdere i at lave instruktionsvideoer
  • Animationsfilm til markedsføring, undervisning eller kommunikation

Kontakt uddannelseschef Jesper Eriksen på telefon 22 16 92 30 eller jeer@tietgen.dk for at høre mere om mulighederne.