English

Projektorienteret arbejde

I en meget omskiftelig verden er der en stigende tendens til at virksomheder skal arbejde mere projektrelateret for at kunne imødekomme kundernes behov. Dette stiller nye krav til medarbejdernes kvalifikationer og kompetencer.

Der er stigende behov for at virksomhedens medarbejdere kan arbejde både selvstændigt og i projektgrupper. Medarbejdernes evne til at kunne begge dele har afgørende betydning, for at virksomheden kan udnytte sine ressourcer optimalt.

På kurset 'Projektorienteret arbejde' bliver du klogere på projektarbejdsformen og rollerne i et projekt. Du dykker ned i forskellen på selvstændigt arbejde og samarbejde i et projekt, hvor man er afhængige af hinandens opgaver og kompetencer. Samtidig arbejder du med, hvordan du skal identificere eventuelle konflikter, der kunne opstå under projektarbejdet og hvordan man med kreativ problemløsning kan løse konflikterne.

Indhold

  • Introduktion til projektarbejdsformen 
  • Identifikation og forståelse af rollefordeling i projektgruppe
  • Viden om kommunikationsværktøjer 
  • Værktøjer til konfliktløsning
  • Værktøjer til kreativ problemløsning

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Udbytte

På kurset 'Projektorienteret arbejde' lærer du at arbejde i en projektgruppe, hvor du kender din egen rolle og andres. Du får styr på de forskellige opgaver og ansvar, der ligger i projektorienteret arbejde og du har fokus på samarbejdet i projektgruppen, så i kan nå jeres fælles mål.

Målgruppe

Kurset i 'Projektorienteret arbejde' henvender sig til dig, der enten indgår i et projekt eller dig, der arbejder med projektorienterede opgaver. 

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i kurset 'Proejktorienteret arbejde'.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 380,00
Højtuddannet: kr. 1.203,00