To gutter, En passion, Et mål

Det hele begyndte tilbage i 2013 hvor Daniel og Sebastian startede på Tietgen Business, og allerede i 2014 gik de med tanker om at starte deres egen virksomhed, men hvilken? Og hvad med at skaffe kapital?

Faget innovation viste vejen

Via faget innovation havde Sebastian allerede en grundlæggende forståelse for iværksætteri og vist, at hans idéer blev der sat pris på! Konkret vandt han en særpris i forbindelse Young Enterprise samt fik en 2. plads ved regionsmessen. Vejen var lagt!

I 2015 dimitterede de begge fra Tietgen Business, og Daniel startede som salgselev i Jack&Jones. Sebastian gik videre på EUX Business for at få forhøjet sine niveauer.

Nu eller aldrig

Men iværksætteriet trak og drømmen skulle jages og i 2016 tog de skridtet ” Det er nu eller aldrig”. Begge drenge gik all-in på at starte deres egen virksomhed - et digitalt bureau ved navn Grow Easy, hvor de dagligt hjælper bl.a. unge iværksættere med at få udviklet deres virksomhed med en online platform.

Sebastian sidder fuld tid i virksomheden, og driver maskineriet, og Daniel er i gang med at færdiggøre sin uddannelse som salgselev i Jack&Jones. Til sommer 2017 når Daniel er færdig, vil han være fuld tid i deres virksomhed Grow Easy.

Sebastian sidder som produktionschef i virksomheden, og Daniel vil sidde som salgschef efter sommer.

Et godt råd fra Grow Easy til andre, der går med drømme om at starte egen virksomhed: ”Afgræns jeres muligheder. Skyd aldrig med spredhagl, for det ender med, at du taber kampen på det.”

”Uddannelsen på Tietgen Business, har givet os en masse grundviden om iværksætteri, segmentering, produktudvælgelse og økonomi som vi ikke ville have vidst noget om, hvis vi ikke havde taget uddannelsen”.

Man må gerne drømme

Og Sebastian og Daniel fra Grow Easy bliver ved med at drømme og lægge planer for, hvad de vil opnå, og drømmene er ikke blevet mindre... Men første del af drengedrømmen er helt klart udlevet, og de er fuldt tilfredse med, at de tog skridtet!

Om 5 år ser de sig selv på toppen af markedet. Virksomheden har allerede fået rigtig meget fart. Ja næsten turbofart fra starten af, vi vil jo gerne have flere ansatte, hvilket betyder bedre arbejdsmiljø og mulighed for mere udvikling. Lige nu har vi én ekstra ansat ”.