Uddan dig til fremtiden

På Tietgen Business uddanner vi fremtidens eksperter inden for handel-, butik-, kontor- og oplevelsesbranchen. Det er en vigtig opgave, som stiller høje forventninger til os som skole og naturligvis til eleverne. Forventninger til at de tilegner sig de særlige kompetencer, der kræves for at deltage i et arbejdsliv, typisk præget af høj puls, stor variation, højt serviceniveau og en god mængde uforudsigelighed.

Vi uddanner for fremtiden og for livet, alle sider af livet. Vores elever skal gøre karriere inden for handel og service, de skal fungere i og bidrage til samfundets stadige udvikling og de skal tage styringen i deres egne liv.
Vi går til opgaven med nærvær, faglighed og rummelighed. Fremtidens merkantile medarbejdere er hos os lige nu, de er skønne unge mennesker - i flere aldre - der lever i nuet, men de ved, at fremtiden er lige om hjørnet, og kun tilhører dem, der uddanner sig.

Derfor er høje forventninger et nøglebegreb på Tietgen Business, vi har høje forventninger til os selv, til eleverne, til hinanden og til fremtiden. Hvis vi intet forventer, får vi som forventet og det har aldrig været godt nok. Vi vil eleverne, vi vil vores skole, vi vil hinanden - derfor forventer vi... og disse høje gensidige forventninger er byggestenene til fremtidens kreative og idérige medarbejdere, der starter deres uddannelse på Tietgen Business - en uddannelse for fremtiden.