tag 10. klasse på tietgen Business

Med en 10. klasse på Tietgen Business får du et år, hvor du kan forbedre dine karakterer, blive mere moden og blive klar til at træffe det helt rigtige valg af ungdomsuddannelse. 

Hos os får du et anderledes skoleår i 10. klasse med mulighed for at vælge lige præcis den linje, der passer bedst til dig og dine interesser. På alle linjer bliver du undervist i obligatoriske fag som dansk, matematik og engelsk som du kender fra folkeskolen. Du kan også vælge tysk Og samtidig snuser du til nye fag, som samfundsfag, afsætning, innovation samt design og sociale medier.

Du kan vælge mellem to 10. klasses-linjer: 

Klar til en erhvervsuddannelse

Det særlige ved at tage en 10. klasse hos os er at du tager din 10. klasseseksamen og starter din erhvervsuddannelse på samme tid. Når dit 10. klassesforløb hos os er afsluttet har du nemlig både en 10. klasse og et grundforløb 1 i hånden. 

Undervisning blandt EUD- og EUX-elever

Din hverdag i 10. klasse vil være sammen med elever fra EUD og EUX Business, der alle er ved at tage deres uddannelse på Tietgen Business. Det sker i vores lokaler på Lerchesgade 29 i Odense. 

Du kommer derfor allerede her til at lære vores skolen at kende og opleve studiemiljøet på vores business-uddannelser. Desuden bliver du undervist af lærere fra både folkeskolen og vores uddannelser.