English

Handelsgymnasium

Brænder du for økonomi, innovation, sprog, internationale forhold eller marketing? På handelsgymnasiet får du viden og dybdegående analyser af den verden, du er en del af, og du bliver klar til en bred vifte af videregående uddannelser.

Velkommen til Tietgen Handelsgymnasium

På Tietgen Handelsgymnasium forbereder vi dig på den virkelighed der venter – og vi hjælper dig med at finde din vej. Du lærer om det samfund, du selv er en del af. Du får stærke kompetencer inden for økonomi, innovation, marketing og sprog, så du er klar til at navigere i den virkelige verden.
På Tietgen Handelsgymnasium har vi fokus på høj aktualitet og faglighed. Her vil du opleve, hvordan den viden, du henter i bøgerne, lever ude i virkeligheden. 

Tre år med mening
Vi giver dig tre udfordrende år og en plads i et stærkt miljø, hvor undervisning, skolearbejde og sociale aktiviteter former din fremtid, og gør dig klar til en spændende karriere. Du får tre år, du kan bruge til noget - og tre år du aldrig glemmer.

Nye corona-retningslinjer

På grund af den stigende smittespredning i Danmark har regeringen indført en række nye tiltag. På ungdomsuddannelserne betyder det følgende:

- Elever skal bære mundbind indendørs i alle fællesområder, på gange, trapper, toiletter osv. fra om morgenen, når de ankommer til skolen, og indtil de går hjem.
- Undervisere der underviser i mere end to klasser/hold i løbet af en dag, skal bære mundbind eller visirer.

Tidligere retningslinjer om afstand, vaske/spritte hænder, nyse i ærmet og blive hjemme ved sygdomstegn er fortsat uændret. Samtidig aflyses:

- Sociale arrangementer, studieture, fredagscafeer og medarbejderarrangementer
- Brobygning

(Opdateret 28. oktober 2020)

Nye corona-retningslinjer

Corona-smittede på hhx

Vi har pt. 3 elever der er påvist smittet med coronavirus. Elevernes nære kontakter er hjemsendt til test, og klasserne er orienteret.

(Opdateret 24-11-2020)

Find Tietgen Handelsgymnasium

Du finder Tietgen Handelsgymnasium på Elmelundsvej 10 i Odense V