Fakta

Her finder du generel information om Tietgen Handelsgymnasium, vores studieretninger og det sociale liv.

Tietgen Handelsgymnasium er et af landets største handelsgymnasier målt på antal elever. Efter sommerferien 2013 startede 1.140 elever fordelt på hele 44 klasser.

På Tietgen Handelsgymnasium udbyder vi 11 forskellige studieretninger indenfor hovedområderne økonomi, innovation, marketing og international.  Læs mere om de forskellige studieretninger her.

Tietgen Handelsgymnasium er meget mere end bare et handelsgymnasium. Vi danner rammerne for inspirerende foredrag, faglige virksomhedsbesøg, innovationskonkurrencer og sociale arrangementer. Vi giver eleverne medindflydelse gennem elevrådet, Tietgen Cooperation, som bl.a. holder Fyns største gymnasiefester!

Tietgen Cooperation består af fem udvalg, der alle har til formål at styrke det sociale liv på gymnasiet. De elever, der bliver en del af Tietgen Cooperation, oplever et helt unikt sammenhold og en vilje til at arbejde sammen om at skabe Danmarks bedste studiemiljø! Læs mere om Tietgen Coorperation her.

Vidste du, at Tietgen Handelsgymnasium…
-          har 19 1.g klasser i skoleåret 2014/15? 

-          har 17  2.g klasser i skoleåret 2014/15? 

-          har 15  3.g klasser i skoleåret 2014/15? 

-          har 1.350 elever, hvor er 38 % piger og 62% drenge? 

-          i gennemsnit har 26,9 elever pr. klasse (klassekvotient)?

-          når ud til mere end 12.000 brugere ugentligt med posts på                                    gymnasiets Facebookside?