English

Åbent Hus

Lørdag den 10. november kl. 10.00 åbner Tietgen Business dørene for dig, der er interesseret i at høre om eux, eud, euv og eus

Åbent Hus den 10. november fra 10.00 - 12.00

Er du klar til at høre om mulighederne med uddannelserne på Tietgen Business?

Så mød op til Åbent Hus lørdag den 10. november og se omgivelserne, mærk miljøet og tal med elever, lærere og vejledere. 

Er du til handel, butik, event, kontor eller finans og synes du, at adgangen til videreuddannelse er et attraktivt valg? Så få en snak med os om dine muligheder for eux business, der er én af de ungdomsuddannelser, som Tietgen Business udbyder. 

Vi starter nye forløb på alle vores uddannelser både til januar og august 2019, så kom og vær nysgerrig på:

Eux - erhvervsuddannelsen med studentereksamen – for dig, der gerne vil kombinere de høje niveauer inden for handel med praktisk erfaring i en virksomhed. Som bonus får du adgang til videreuddannelse og virksomheden får en højt kvalificeret medarbejder.

Eud - den hurtige og praktiske vej til en karriere inden for handel – især for dig, der brænder for at komme i butik.

Euv - med eller uden gymnasial eksamen - for dig, der er voksen og ønsker et karriereskifte målrettet handel eller administration.

Eus - forløbet på 10 uger for dig, der har en studentereksamen i forvejen, men ønsker at skifte spor og gerne vil ansættes som en elev i en virksomhed. Vi starter forløb på eus i januar, april, august og oktober 2019.

Vi ses den 10. november kl. 10.00 på Lerchesgade 29, 5000 Odense C mellem banegården og havnen i hjertet af Odense.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til studievejledningen på 65 45 26 29.