English

Camilla

Camilla har altid haft det lidt svært i skolen, så da veninderne fortsatte videre på gymnasiet, startede hun på eud business på Tietgen. Hun ville hurtigt ud og arbejde og tjene penge. I dag er Camilla detailelev hos VeroModa i TarupCentret i Odense.

Se Camillas historie

Camilla tog en eud business

Camilla har altid haft det lidt svært i skolen, så da veninderne fortsatte videre på gymnasiet, startede hun på eud business på Tietgen. Hun ville hurtigt ud og arbejde og tjene penge. 

En eud business på Tietgen tager 3 år - 1 år i skole og 2 år som elev i en virksomhed.

"Tietgen var det helt rigtige for mig, her kunne jeg følge med i skolen og jeg har ikke haft det for svært. Det at komme i en klasse, hvor niveauet er mere ens, gør også at man åbner sig mere op og deltager på en anden måde end man gjorde i folkeskolen." Sådan fortæller Camilla om tiden på Tietgen Business.

Efter 1 år på skolebænken kom Camilla i lære som detailelev hos VeroModa i Tarup Centret. For Camilla var eud business og salgsvejen den helt rigtige. "Min selvtillid var ikke stor i starten, men jeg vidste det var det rigtige valg for mig. Nu er jeg vokset ind i det, og har fået en masse selvtillid og en god elevplads hos Vero Moda. Jeg elsker kundekontakten og at jeg er endt i en tøjbutik med tæj jeg kan lide, er bare en bonus," siger hun og smiler. 

Camilla er udlært til juli 2020 og drømmer om, at blive selvstændig og få sin egen butik.

Opbygningen af eud business

Kommer du, som Camilla, direkte fra 9. eller 10. klasse, går du i skole i 1 år, hvor du gennemfører to grundforløb (grundforløb 1 og grundforløb 2). Efterfølgende kan du fortsætte på hovedforløbet, som er de 2 år du er elev i en virksomhed. Du kan læse mere om indholdet på de forskellige forløb i menuen nedenfor. 

Kontakt en studievejleder