English

Camilla

Da Camilla skulle vælge ungdomsuddannelse, var hun ikke i tvivl. Hun ville hurtigt ud og arbejde og tjene penge, hun startede på eud business på Tietgen. I dag er Camilla detailelev hos VeroModa i TarupCentret i Odense.

Eud business - den hurtige vej til erhvervslivet

På eud business starter du med 1 år på skolen, hvor du specialiserer dig inden for en branche (hos os kan du vælge mellem kontor, detail og event). Herefter skal du ud og prøve din viden af som elev ude i virksomheden. Det skal du i 2 år. 

Næste opstart på eud business er mandag 9. august 2021.

Camilla tog en eud business

Da Camilla skulle vælge ungdomsuddannelse, var hun ikke i tvivl. Hun ville hurtigt ud og arbejde og tjene penge, hun startede på eud business på Tietgen.

En eud business på Tietgen tager 3 år - 1 år i skole og 2 år som elev i en virksomhed.

"Tietgen var det helt rigtige for mig, her kunne jeg følge med i skolen og jeg har ikke haft det for svært. Det at komme i en klasse, hvor niveauet er mere ens, gør også at man åbner sig mere op og deltager på en anden måde end man gjorde i folkeskolen." Sådan fortæller Camilla om tiden på Tietgen Business.

Efter 1 år på skolebænken kom Camilla i lære som detailelev hos VeroModa i Tarup Centret. For Camilla var eud business og salgsvejen den helt rigtige. "Min selvtillid var ikke stor i starten, men jeg vidste det var det rigtige valg for mig. Nu er jeg vokset ind i det, og har fået en masse selvtillid og en god elevplads hos Vero Moda. Jeg elsker kundekontakten og at jeg er endt i en tøjbutik med tøj jeg kan lide, er bare en bonus," siger hun og smiler. 

Camilla er udlært til juli 2020 og drømmer om, at blive selvstændig og få sin egen butik.

Opbygningen af eud business

Kommer du, som Camilla, direkte fra 9. eller 10. klasse, går du i skole i 1 år, hvor du gennemfører to grundforløb (grundforløb 1 og grundforløb 2). Efterfølgende kan du fortsætte på hovedforløbet, som er de 2 år du er elev i en virksomhed. Du kan læse mere om indholdet på de forskellige forløb i menuen nedenfor. 

Kontakt en studievejleder