English

Hovedforløb - 2 år som elev

Efter dit grund- og evt. studieforløb på Tietgen Business følger det toårige hoveforløb, hvor du er elev i en virksomhed. Her veksler du mellem arbejde i virksomheden og skoleophold.

Byg praktisk erfaring på

Hvis du efter dit grundforløb og evt. studieforløb fortsætter videre til hovedforløbet, fortsætter du med at specialisere dig inden for den branchen du har valgte inden du startede på grundforløb 2: butik, handel, kontor, event eller finans. På hovedforløbet bygger du praktisk erfaring på den viden, du fik om branchen på grundforløb 2. 

Arbejdsopgaver som elev og hovedforløbets opbygning

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan de enkelte hovedforløb er opbygget. Vi har også givet et bud på, hvilke arbejdsopgaver du vil få om elev i de forskellige brancher. Husk, at det er den virksomhed, hvor du har elevplads, der i sidste ende bestemmer dine arbejdsopgaver. 

Find Tietgen Business

Tietgen Business
Lerchesgade 29
5000 Odense C
Tlf. 65 45 26 00
Mail business@tietgen.dk

Kontakt PraktikService

Uanset om du er uafklaret om din fremtid, om du går på Tietgen Business, eller om du allerede har en elevplads, er du altid velkommen til at kontakte os i Tietgen PraktikService. 

I Tietgen PraktikService er vi et hold af fire praktikkonsulenter og to uddannelsessekretærer, der alle er klar til at hjælpe dig og svare på de spørgsmål, du har omkring din elevtid.  Du kan ringe eller maile til os, eller bare komme forbi. Hvis det er til en længere samtale, kan det være en god idé at booke en tid først.