English

Praktik i udlandet - PIU

Nu er det muligt at tage hele din kontoruddannelse i udlandet inkl. skoleforløb. Inden for specialet administration kan du nu, i forbindelse med din praktikplads i udlandet, tage dine skoleforløb online

Praktikplads i udlandet - skoleforløb online

Skal du tage din praktikplads i udlandet (PIU, og er det inden for Kontor (Administration), kan du nu tage hovedforløbet online på Tietgen Business. Som noget nyt åbner Tietgen Business op for, at PIU-elever inden for Kontor kan tage uddannelsen online, så du kan gennemføre uddannelsen samtidig med, at du arbejder i praktik.

Hvordan fungerer uddannelsen?

Hovedforløbet i Kontor Online er en fuld gyldig kontoruddannelse, da den har de samme fag og niveauer, som hvis det var undervisning på skolen – også underviserne er de samme fra Tietgen.
Du opnår både et dansk uddannelsesbevis (Kontor med speciale i administration) samt et EBBD+ diplom (European Business Baccalaureate Diploma).

Alle undervisningsmaterialerne ligger i vores læringsportal, og du har naturligvis adgang til dem 24/7. Alle fag har en lektionsplan, så du på forhånd kan se afleveringsopgaver, hvornår du kan få hjælp fra din underviser osv. På den måde bliver uddannelsen meget fleksibel, så du kan læse, når det passer med dit arbejde og fritid. Du kan altid komme i kontakt med underviser, og underviseren vil afholde online videomøder, hvor der vil være undervisning i udvalgte emner, spørgetime m.m.

Tilmelding og mere information

Næste PIU-hold starter august 2020. Har du lyst til at høre mere om PIU Kontor (Administration) Online, så kontakt:

Jesper Stentoft
Uddannelseschef, Hovedforløbet, Tietgen Business
Telefon 20 15 56 75
Mail: jest@tietgen.dk