English

Praktik i udlandet - Online skoleforløb

Nu er det muligt at tage hele dit skoleforløb på kontor og administrationsuddannelsen online. Dette gælder også med praktik i udlandet.

Tag dine skoleforløb online

Skal du tage din elevplads i udlandet (PIU), og er det inden for kontor (administration), kan du nu tage hovedforløbet online på Tietgen Business.

Som noget nyt åbner vi på Tietgen Business op for, at PIU-elever inden for kontor kan tage Kontor Online-uddannelsen. Her gennemfører du uddannelsen online samtidig med, at du arbejder som elev i din virksomhed. Du behøver på den måde ikke at rejse hjem når du skal på skoleophold under hovedforløbet. 

Hvordan fungerer uddannelsen?

Hovedforløbet i kontor online er en fuld gyldig kontoruddannelse, da den har de samme fag og niveauer, som hvis det var undervisning på skolen – også underviserne er de samme fra Tietgen.
Du opnår både et dansk uddannelsesbevis (kontor med speciale i administration) samt et EBBD+ diplom (European Business Baccalaureate Diploma).

Alle undervisningsmaterialerne ligger i vores læringsportal, og du har naturligvis adgang til dem 24/7. Alle fag har en lektionsplan, så du på forhånd kan se afleveringsopgaver, hvornår du kan få hjælp fra din underviser osv. På den måde bliver uddannelsen meget fleksibel, så du kan læse, når det passer med dit arbejde og fritid. Du kan altid komme i kontakt med underviser, og underviseren vil afholde online videomøder, hvor der vil være undervisning i udvalgte emner, spørgetime m.m.

Tilmelding og mere information

Næste PIU-hold starter august 2020. Har du lyst til at høre mere om PIU Kontor (Administration) Online, så kontakt:

Jesper Stentoft
Uddannelseschef, Hovedforløbet, Tietgen Business
Telefon 20 15 56 75
Mail: jest@tietgen.dk

 

 

Tilmelding til onlineforløbet her