INFOAFTEN & åbent hus

Har du mod på verden og lyst til at udfordre dig selv?

Valget af ungdomsuddannelse er vigtigt, da det har stor indflydelse på din fremtidige karriere og identitet.

På handelsgymnasiet får du viden, du kan bruge i dag, og kompetencer til at begå dig i den fremtid, som ingen af os kender endnu.

Vi vil gerne invitere dig indenfor på et af Danmarks største handelsgymnasier. Her får du mulighed for at opleve atmosfæren på handelsgymnasiet og snuse til både kendte og nye fag som for eksempel virksomhedsøkonomi, afsætning, international økonomi, kulturforståelse, innovation.

Det der sker i dag, arbejder vi med i morgen

På handelsgymnasiet lærer du om det samfund, du selv er en del af.  Du får stærke kompetencer inden for økonomi, innovationmarketing og sprog så du er klar til at navigere i den virkelige verden.

Vi har fokus på høj aktualitet og faglighed. Her vil du opleve, hvordan den viden, du henter i bøgerne, lever ude i virkeligheden.
Vi giver dig tre udfordrende år og en plads i et stærkt miljø, hvor undervisning, skolearbejde og sociale aktiviteter former din fremtid, og gør dig klar til en spændende karriere. Handelsgymnasiet tager dig og din fremtid seriøst.

Vi åbner dørene onsdag d. 10. januar 2018 kl. 19.00 eller lørdag d. 20. januar 2018 kl. 10.00 på Elmelundsvej 10, 5200 Odense V.

Vi glæder os til at se dig!
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.