Kathrine fra innovation

Hvorfor valgte du netop din studieretning?
Jeg valgte at gå på innovationslinjen, da konkurrencerne og messerne gennem Young Enterprise samt læren om at starte sin egen virksomhed tiltrak mig. Alle mine forventninger til studieretningen og faget innovation har bestemt også levet op til mine forventninger.
  
Hvad er det gode ved din studieretning?
Det gode ved min studieretning er helt klart faget innovation og konkurrencerne, vi deltager i. Det er en oplevelse hver gang at stå på messerne og præsentere gruppens arbejde. Jeg glæder mig til at skulle i gang med det sidste år som deltager i disse konkurrencer og messer.
  
Hvordan udmærker din studieretning sig?
Den største forskel er selvfølgelig faget innovation, som navnet på studieretningen også indikerer. Jeg synes, vi er mere kreative, og i mange fag arbejder vi meget målrettet mod faget innovation. Samtidig skal vi snakke med dommere, vi ikke kender, hvilket giver os træning i at fremlægge og argumentere godt for en sag og være selvsikre.
  
Hvad kan du bruge din studieretning til, når du er færdig med gymnasiet?
Jeg kan bruge min studieretning, og det jeg har lært, til mange ting. Jeg har allerede nu lært rigtig meget om, hvordan og hvad man skal tænkte på, hvis man gerne vil starte sin egen virksomhed. For nylig har alle på tredje årgang været i studiepraktik, hvor jeg blandt andet fandt ud af, at der er rigtig mange relevante og spændende universitetsuddannelser, der omhandler innovation, og hvor man også kommer til at arbejde med faget på en helt ny måde. Dette kunne være en mulighed efter gymnasiet, men ellers handler det bare om at være kreativ.