wall of fame

Martin Vingaard
”Tre helt fantastiske år. Da jeg gik ud af 10. klasse, stod jeg over for et svært valg: Skulle jeg satse 100 % på fodbolden? Eller skulle jeg bruge tre år, hvor fodbolden gik på et lidt lavere niveau, der gav plads til at gå i skole: Jeg traf det valg, at jeg ville have en eksamen – og den skulle være fra handelsgymnasiet.”
Martin Vingaard, handelsstudent fra Tietgen Handelsgymnasium. I dag professionel fodboldspiller i FCK.

Tom Richter Hansen
”Man får en grundlæggende forretningsforståelse, når man tager en hhx. Det er altafgørende, hvis man på længere sigt drømmer om en uddannelse i erhvervslivet. Men jeg ville heller ikke have undværet filosofien og universitetet. Her fik jeg udviklet nogle analytiske evner, som også kommer mig til gode. Det handler om at kombinere tingene.”
Tom Richter Hansen, handelsstudent fra Tietgen Handelsgymnasium. I dag filosof og administrerende direktør i kommunikationsbureauet Normativ.

 

Karin Cruz Forsstrøm
 ”De tre bedste år af mit liv. Jeg følte, at jeg blev behandlet som en voksen. Vi fik hele tiden at vide, at vi selv havde ansvaret for vores uddannelse. Det kunne jeg godt lide, fordi jeg voksede med opgaven.” 
Karin Cruz Forsstrøm, handelsstudent fra Tietgen Handelsgymnasium. I dag journalist og studievært på Tv2 News.

 

Steen Lund
”Mange af lærerne havde nogle vildt fede tanker om personlig udvikling, som også var vigtige sider af min uddannelse. Jeg husker blandt andet, at der var en lærer som gang på gang understregede, hvor nødvendigt det er at fortsætte med at udvikle sig. For eksempel sagde han ”Holder du op med at udvikle dig, er du allerede under afvikling”.
Steen Lund, hhx fra TietgenSkolen, tidligere professionel danser. I dag Senior Territory Manager hos LEGO.

 

Mike Nedergaard
”I vores nye arbejde har vi kunnet bruge rigtig mange af de ting, vi lærte, mens vi gik på Tietgen Handelsgymnaisum. Fag som afsætning og virksomhedsøkonomi har været en kæmpe hjælp, fordi fagene levede op til det, vi i dag arbejder med i virkeligheden.”
Mike Nedergaard, handelsstudent fra Tietgen Handelsgymnasium 2007 og administrerende direktør i internetvirksomheden Creo Media Aps.

 

Konrad Kierklo

"Det kan være svært at sætte ord på, hvad det præcist er, som vi har fået med i rygsækken. Men det, at vi gik i en Young Enterprise-klasse, og prøvede kræfter med det at skabe en rigtig forretning allerede dengang, har gjort, at vi fik vakt en iværksætterdrøm. Og alene det at turde forfølge drømmen ser jeg som en væsentlig årsag til, at vi i dag er, hvor vi er."

Konrad Kierklo, handelsstudent fra Tietgen Handelsgymnasium 2005 og Managing Director i miinto.dk.