English

5 uger i Kina

På studieretningen Culture and Language, får du en unik mulighed for at lære mere om Kina og kinesisk kultur.

Få en oplevelse for livet

5 uger i Kina

På Culture and Language har du mulighed for et 5 ugers studieophold i Kina, hvoraf 4 uger foregår i Shanghai og 1 uge i Beijing. Studieopholdet er placeret i begyndelsen af 2.g – det vil sige at du skal rejse lige efter sommerferien. Under opholdet i Kina bliver du undervist i fagene kinesisk og kulturforståelse. Hele klassen deltager i studieopholdet og vil få tilrettelagt undervisningen resten af året, således at der samles op på øvrige fag i løbet af resten af skoleåret. 

De første fire uger skal du bo på Shanghai Finance Universitys campusområde, hvor du introduceres til Kina og byen. En af vores undervisere fra Tietgen Handelsgymnaisum følger med og bor på campus sammen med dig. Denne underviser er også din kontaktperson under hele studieopholdet.

Studieopholdet afsluttes med en uges studietur i Beijing. Under opholdet vil der, udover undervisning, bl.a. være arrangeret virksomhedsbesøg og andre aktiviteter, så du får et godt indblik i det kinesiske samfund, Kinas kultur og hvordan der drives forretning i landet.

Mere om Shanghai University of Finance and Economics

Shanghai University of Finance and Economics har i alt ca. 11.000 studerende – hvoraf ca. 600 er internationale studerende. SUFE har i mange år haft et tæt samarbejde med andre danske uddannelsesinstitutioner. Universitetet er beliggende i udkanten af Shanghai på et stort, meget grønt campus. På campus er der bl.a. bibliotek, idrætsfaciliteter, restauranter, caféer og små forretninger. De internationale studerende indlogeres på campus, hvor Tietgens elever således vil bo under samme tag som studerende fra mange dele af verden. Tietgens elever indlogeres som udgangspunkt på 2-mandsværelser med eget bad.

Økonomi

Tietgen Handelsgymnasium dækker alle udgifter direkte relateret til den planlagte undervisning. Til dækning af rejseudgifter, kost og logi samt lommepenge må påregnes en egenbetaling på ca. 15.000 kr. Der vil blive søgt legater for hele klassen med henblik på at nedbringe dette beløb mest muligt. Du har også mulighed for at søge legater til dækning af din egen rejse.