212.000 kr. til Danmarks Indsamling 2017

I månederne op til indsamlingsdagen, har eleverne fået friske indspark via foredrag af eksterne oplægsholdere om bl.a. formålet med landsindsamlingen, arbejdet med sponsering og om den aktuelle situation i Mellemøsten.

På selve indsamlingsdagen havde de 41 klasser hver sin plan for, hvilke initiativer, der skulle gøre det muligt at samle penge ind. Blandt andet havde eleverne kontaktet lokale virksomheder, lavet sponsorerede aktiviteter og konkurrencer, etableret salgsboder på og uden for skolen og arbejdet med reklamefremstød for virksomheder på de sociale medier.

Hele dagen summede skolen af aktivitet og alle kunne på storskærmene følge med i indsamlingsresultatet. Klokken 15.30 var forældre, bedsteforældre, søskende, venner og bekendte inviteret indenfor for at støtte den gode sag.

Aftenen blev afsluttet med en stor elevfest, hvor 15% af entreindtægterne gik til Danmarksindsamlingen.

Med et samlet indsamlingbeløb på 212.000 kroner blev Tietgen Handelsgymnaisum den 15. største bidragsyder til Danmarks Indsamling 2017.

Samtidig vandt vi konkurrencen "Danmarks Største Fredagscafe", som kårer det gymnasium, som har samlet ind det største beløb ind. I år deltog 33 gymnasier fra hele Danmark og Sydslesvig, Nu venter en unik oplevelse med en af Danmarks bedste Stand Up-komikere

Vi er meget overvældet over den store interesse, og vi vil meget gerne takke alle, for den store opbakning. Vi glæder os allerede til næste års indsamling,

Her kan I se en oversigt over de virksomheder som støttede indsamlingen.