English

Tietgen KompetenceCenter

Uanset om du er leder eller ledig, faglært eller ufaglært, har vi kurset, der dækker dine behov. Få de kompetencer, du mangler - og som det private og offentlige arbejdsmarked efterspørger.

Du kan trygt tage på kursus

På Tietgen KompetenceCenter gør vi alt, hvad vi kan for, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt at tage på kursus hos os. Derfor har vi lavet følgende smitteforbyggende tiltag:

  • Hvert hold får tildelt eget undervisningslokale, hvor hele dagens undervisning afholdes
  • Du har samme underviser hele dagen
  • Vi har opsat håndsprit alle steder på kursuscentret - blandt andet ved alle indgangsdøre og ved kaffemaskinerne
  • Kontaktflader som håndtag og borde sprittes af flere gange dagligt
  • Du skal bære mundbind når du bevæger dig rundt på kursuscentret
  • Når du bevæger dig rundt i vores café skal du bære mundbind, men du må gerne tage det af når du sidder ned

Ellers opfordrer vi alle til at holde afstand, spritte eller vaske hænder ofte, nyse i ærmet og blive hjemme ved symptomer, så vi alle kan passe på hinanden.

Styrk dit salgstalent

NYHED! Salg er ikke en medfødt egenskab - det skal læres. Derfor har vi på Tietgen sammensat et attraktivt kursusforløb til dig, der gerne vil styrke dine kompetencer indenfor salg.

>> SE KURSUSFORLØBET HER

Lean-projektassistent

Et bestseller kursusforløb til dig som gerne vil blive en effektiv projektassistent, der kan assistere projektlederen med kortlægning af værdistrømme og optimering.

>> SE KURSUSFORLØBET HER

Kurser til HORESTA

I samarbejde med HORESTA og en række andre skoler udbyder vi skræddersyede kurser til dig, der arbejder inden for hotel- og restaurationsbranchen.

>> SE VORES HORESTA-KURSER HER

Gymnasiale fag

Et gymnasialt fag er for dig, der skal opfylde adgangskravene til en videregående uddannelse, har lyst til at forbedre dine evner i faget eller skal bruge et trinbræt til at tage faget på et højere niveau.

Du kan tage gymnasiale fag via to forskellige ordninger:

Gymnasial supplering har lav eller ingen deltagerbetaling, og intensive kurser er SU-berettigede. Du kan dog kun gøre brug af ordningen, hvis faget er et adgangskrav på en videregående uddannelse, som du gerne vil søge ind på. Samtidig skal du også have en gymnasial uddannelse eller en afsluttet erhvervsuddannelse.

Enkeltfag har ingen adgangsbegrænsning, og er for alle, der ikke er berettiget til gymnasial supplering.

Gymnasiale fag

Nyheder fra Tietgen KompetenceCenter

21.10.2020 / KURSER

Nyt kursusforløb: Lean-projektassistent

Bliv en effektiv projektassistent, der kan assistere projektlederen med kortlægning af værdistrømme og optimering af processerne.

Læs mere
21.10.2020 / KURSER

Nyt kursusforløb med fokus på salg

Salg er ikke en medfødt egenskab - det skal læres. Derfor har vi på Tietgen sammensat et attraktivt kursusforløb til dig, der gerne vil styrke dine kompetencer indenfor salg.

Læs mere
28.08.2020 / KURSER

Ordingen om lønkompensation udløber

I morgen, lørdag 29. august, slutter ordingen for lønkompensation til medarbejdere, og hvad gør virksomhederne så? Vores erhvervsuddannelsesdirektør har en opfordring.

Læs mere
26.05.2020 / KURSER

Vi åbner igen

Vi åbner igen for undervisning fra tirsdag den 2. juni. Det bliver en anderledes undervisning end vi er vant til, men vi glæder os til at se alle kursisterne igen.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar: Kurser for ledige

Går du ledig og vil du gerne bruge tiden på at udvikle dine kompetencer? På Tietgen afholder vi to webinarer, hvor vi fortæller om vores kurser for ledige, og hvordan du som ledig kan bruge vores kurser klogt, så du står skarpere og opdateret til dit næste job.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar om kurser for ledige

Går du ledig og vil du gerne bruge tiden på at udvikle dine kompetencer? På Tietgen afholder vi to webinarer, hvor vi fortæller om vores kurser for ledige, og hvordan du som ledig kan bruge vores kurser klogt, så du står skarpere og opdateret til dit næste job.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar om jobrettede AMU-kurser

Torsdag 28. maj kl. 13.00 - 13.45 deler vi ud af vores erfaring med at rådgive, vejlede og opkvalificere ledige samt samarbejdet med jobcentre, a-kasser og fagforeninger.

Læs mere
17.10.2018 / KURSER

Fantastisk at se den selvtillid de har fået

En god del af de 100 ansatte hos gartnerivirksomheden Rosa Danica i Marslev er udenlandske arbejdere i både praktik og faste langvarige jobs. Tietgen KompetenceCenter har i øjeblikket en gruppe af deres medarbejdere på danskkursus. Det giver god værdi for både medarbejdere og virksomhed.

Læs mere
10.10.2018 / KURSER

Omgivelserne, kaffen og selvstændigt arbejde

Det er kort sagt de tre ting, som Susanne Donsager Ramsing og Charlotte Bailey fremhæver ved deres 6 ugers Administrativ It-forløb

Læs mere

Find Tietgen KompetenceCenter

Du finder Tietgen KompetenceCenter to steder i Odense - på Rugårdsvej 286 og på Ejlskovsgade 3.

Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV

På Rugårdsvej har vi et stort kursuscenter, der ligger smukt omkredset af en dejlig park. Her er helt traditionelle undervisningslokaler, auditorier og computerrum samt overnatningsmuligheder på enkelt- eller dobbeltværelser. Læs mere om overnatningsmuligheder og udlejning af vores kursuscenter her

 

Ejlskovsgade 3, 5000 Odense C

På Ejlskovsgade lige bag Odense BanegårdCenter ligger vores FVU- og ordblindeundervisning.