English

Tietgen KompetenceCenter

Uanset om du er leder eller ledig, faglært eller ufaglært, har vi kurset, der dækker dine behov. Få de kompetencer, du mangler - og som det private og offentlige arbejdsmarked efterspørger.

Velkommen til Tietgen Business' kurser

Har du spørgsmål til dit kursus eller andet er du velkommen til at kontakte vores kursussekretærer på tkc@tietgen.dk eller 65 45 25 00. Telefonen har åbent mandag til torsdag fra kl. 8.00 - 15.00 og fredag fra kl. 8.00 - 14.00.

Har du brug for gymnasiale niveauer?

Har du brug for gymnasiale niveauer i matematik eller virksomhedssøkonomi

Du kan tage gymnasiale niveauer via to forskellige ordninger:

Gymnasial supplering har lav eller ingen deltagerbetaling, og intensive kurser er SU-berettigede. Du kan dog kun gøre brug af ordningen, hvis faget er et adgangskrav på en videregående uddannelse, som du gerne vil søge ind på. Samtidig skal du også have en gymnasial uddannelse eller en afsluttet erhvervsuddannelse.

Enkeltfag har ingen adgangsbegrænsning, og er for alle, der ikke er berettiget til gymnasial supplering.

Har du brug for gymnasiale niveauer?

Styrk dit salgstalent

Salg er ikke en medfødt egenskab - det skal læres. Derfor har vi på Tietgen sammensat et attraktivt kursusforløb til dig, der gerne vil styrke dine kompetencer indenfor salg.

>> SE NÆSTE KURSUS STARTER 16. MAJ 2022 - LÆS MERE HER

Nyheder fra Tietgen KompetenceCenter

24.06.2021 / KURSER

Mest populære AMU-kurser i 2020

Kurset 'Kommunikation som ledelsesværktøj' er 2020s topscorer med flest antal kursister både på landsplan og på vores kursuscenter.

Læs mere
10.06.2021 / KURSER

Nyt site til tilmelding og VEU-godtgørelse

Styrelsen for It og Læring(STIL) har meldt ud, at man udfaser sitet efteruddannelse.dk, hvor man kan tilmelde sig AMU-kurser og søge VEU-godtgørelse. sitet erstattes med voksenuddannelse.dk fra tirsdag 15. juni 2021.

Læs mere
05.02.2021 / KURSER

Ny onlineform på ledelseskurser

På vores ledelseskurser introducerer vi nu en ny og tilpasset online undervisningsform for at sikre vores kursisters udbytte. Det gør vi ved at livestreame undervisningen fordi vi mener, at ledelse sker i samspillet mellem mennesker.

Læs mere
20.01.2021 / KURSER

Gode nyheder om test og prøver i AMU

Vi på Tietgen investerer mange ressourcer i at skabe den bedst mulige oplevelse for vores kursister. Dette lønner sig i form af at 98 % af vores AMU-kursister består deres AMU-prøver. Her på siden kan du læse hvordan vi forbereder vores kursister til deres prøver.

Læs mere
21.10.2020 / KURSER

Nyt kursusforløb: Lean-projektassistent

Bliv en effektiv projektassistent, der kan assistere projektlederen med kortlægning af værdistrømme og optimering af processerne.

Læs mere
21.10.2020 / KURSER

Nyt kursusforløb med fokus på salg

Salg er ikke en medfødt egenskab - det skal læres. Derfor har vi på Tietgen sammensat et attraktivt kursusforløb til dig, der gerne vil styrke dine kompetencer indenfor salg.

Læs mere
28.08.2020 / KURSER

Ordingen om lønkompensation udløber

I morgen, lørdag 29. august, slutter ordingen for lønkompensation til medarbejdere, og hvad gør virksomhederne så? Vores erhvervsuddannelsesdirektør har en opfordring.

Læs mere
26.05.2020 / KURSER

Vi åbner igen

Vi åbner igen for undervisning fra tirsdag den 2. juni. Det bliver en anderledes undervisning end vi er vant til, men vi glæder os til at se alle kursisterne igen.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar: Kurser for ledige

Går du ledig og vil du gerne bruge tiden på at udvikle dine kompetencer? På Tietgen afholder vi to webinarer, hvor vi fortæller om vores kurser for ledige, og hvordan du som ledig kan bruge vores kurser klogt, så du står skarpere og opdateret til dit næste job.

Læs mere

Find Tietgen KompetenceCenter

Du finder Tietgen KompetenceCenter to steder i Odense - på Rugårdsvej 286 og på Ejlskovsgade 3.

Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV

På Rugårdsvej har vi et stort kursuscenter, der ligger smukt omkredset af en dejlig park. Her er helt traditionelle undervisningslokaler, auditorier og computerrum samt overnatningsmuligheder på enkelt- eller dobbeltværelser. Læs mere om overnatningsmuligheder og udlejning af vores kursuscenter her

 

Ejlskovsgade 3, 5000 Odense C

På Ejlskovsgade lige bag Odense BanegårdCenter ligger vores FVU- og ordblindeundervisning.