English

Tietgen KompetenceCenter

Uanset om du er leder eller ledig, faglært eller ufaglært, har vi kurset, der dækker dine behov. Få de kompetencer, du mangler - og som det private og offentlige arbejdsmarked efterspørger.

Kurser til turistbranchen

NYHED! Vi har netop færdigudviklet 2 kursuspakker med kurser, der er skræddersyet til dig, der arbejder inden for turistbranchen. Kurserne handler afholdes til efteråret 2020, når lavsæsonen starter

>> SE KURSUSPAKKERNE HER

Kurser til HORESTA

I samarbejde med HORESTA og en række andre skoler udbyder vi skræddersyede kurser til dig, der arbejder inden for hotel- og restaurationsbranchen.

>> SE VORES HORESTA-KURSER HER

Gymnasiale fag

Et gymnasialt fag er for dig, der skal opfylde adgangskravene til en videregående uddannelse, har lyst til at forbedre dine evner i faget eller skal bruge et trinbræt til at tage faget på et højere niveau.

Du kan tage gymnasiale fag via to forskellige ordninger:

Gymnasial supplering har lav eller ingen deltagerbetaling, og intensive kurser er SU-berettigede. Du kan dog kun gøre brug af ordningen, hvis faget er et adgangskrav på en videregående uddannelse, som du gerne vil søge ind på. Samtidig skal du også have en gymnasial uddannelse eller en afsluttet erhvervsuddannelse.

Enkeltfag har ingen adgangsbegrænsning, og er for alle, der ikke er berettiget til gymnasial supplering.

Gymnasiale fag

Find Tietgen KompetenceCenter

Du finder Tietgen KompetenceCenter to steder i Odense - på Rugårdsvej 286 og på Ejlskovsgade 3.

Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV

På Rugårdsvej har vi et stort kursuscenter, der ligger smukt omkredset af en dejlig park. Her er helt traditionelle undervisningslokaler, auditorier og computerrum samt overnatningsmuligheder på enkelt- eller dobbeltværelser. Læs mere om overnatningsmuligheder og udlejning af vores kursuscenter her

 

Ejlskovsgade 3, 5000 Odense C

På Ejlskovsgade lige bag Odense BanegårdCenter ligger vores FVU- og ordblindeundervisning.