English

Tietgen KompetenceCenter

Uanset om du er leder eller ledig, faglært eller ufaglært, har vi kurset, der dækker dine behov. Få de kompetencer, du mangler - og som det private og offentlige arbejdsmarked efterspørger.

Information om corona

I kølvandet på regeringens udmeldinger har vi på Tietgen valgt at skærpe retningslinjerne på vores institutioner. Smittetrykket er ikke så alarmerende, at der bliver tale om at sende elever, kursister og lærere hjem til online undervisning. Vi foretager blot justeringer i de i forvejen gældende retningslinjer. De ændrede retningslinjer gælder i perioden frem til 4. oktober, og er som følger:

-  Sociale arrangementer, studietur, fredagscafeer og medarbejderarrangementer aflyses
-  Medarbejdere, som har arbejdsopgaver, der kan løses hjemmefra, opfordres til at arbejde hjemme
-  For at undgå, at kantineområderne bliver smittekilder, arbejdes der lokalt på, hvordan man kan holde afstand og begrænse antallet af elever og kursister. 
-  Der sættes yderligere 'Hold afstand'-markører på gulvene, der opfordrer og husker på at holde afstand
- I kantinen på Tietgen KompetenceCenter på Rugårdsvej skal der bæres mundbind når man bevæger sig rundt. Dette skyldes at kantinen også leverer mad ud af huset.

Tidligere retningslinjer om afstand, vaske/spritte hænder, nyse i ærmet og blive hjemme ved sygdomstegn er fortsat uændret.

(Opdateret 21.09.20)

Information om corona

Kurser til turistbranchen

NYHED! Vi har netop færdigudviklet 2 kursuspakker med kurser, der er skræddersyet til dig, der arbejder inden for turistbranchen. Kurserne afholdes i efteråret 2020, når lavsæsonen starter.

>> SE KURSUSPAKKERNE HER

Kurser til HORESTA

I samarbejde med HORESTA og en række andre skoler udbyder vi skræddersyede kurser til dig, der arbejder inden for hotel- og restaurationsbranchen.

>> SE VORES HORESTA-KURSER HER

Adobe-kurser

NYHED! Vi har udviklet tre nye kurser i Adobes redigeringsprogrammer Photoshop, InDesign og Premiere Pro. Så hvis du vil lære at redigere billeder, lave grafik og materialer eller videoredigere, har vi kurset til dig. 

>> SE ADOBE-KURSERNE HER

Gymnasiale fag

Et gymnasialt fag er for dig, der skal opfylde adgangskravene til en videregående uddannelse, har lyst til at forbedre dine evner i faget eller skal bruge et trinbræt til at tage faget på et højere niveau.

Du kan tage gymnasiale fag via to forskellige ordninger:

Gymnasial supplering har lav eller ingen deltagerbetaling, og intensive kurser er SU-berettigede. Du kan dog kun gøre brug af ordningen, hvis faget er et adgangskrav på en videregående uddannelse, som du gerne vil søge ind på. Samtidig skal du også have en gymnasial uddannelse eller en afsluttet erhvervsuddannelse.

Enkeltfag har ingen adgangsbegrænsning, og er for alle, der ikke er berettiget til gymnasial supplering.

Gymnasiale fag

Nyheder fra Tietgen KompetenceCenter

21.10.2020 / KURSER

Nyt kursusforløb med fokus på salg

Salg er ikke en medfødt egenskab - det skal læres. Derfor har vi på Tietgen sammensat et attraktivt kursusforløb til dig, der gerne vil styrke dine kompetencer indenfor salg.

Læs mere
28.08.2020 / KURSER

Ordingen om lønkompensation udløber

I morgen, lørdag 29. august, slutter ordingen for lønkompensation til medarbejdere, og hvad gør virksomhederne så? Vores erhvervsuddannelsesdirektør har en opfordring.

Læs mere
26.05.2020 / KURSER

Vi åbner igen

Vi åbner igen for undervisning fra tirsdag den 2. juni. Det bliver en anderledes undervisning end vi er vant til, men vi glæder os til at se alle kursisterne igen.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar: Kurser for ledige

Går du ledig og vil du gerne bruge tiden på at udvikle dine kompetencer? På Tietgen afholder vi to webinarer, hvor vi fortæller om vores kurser for ledige, og hvordan du som ledig kan bruge vores kurser klogt, så du står skarpere og opdateret til dit næste job.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar om kurser for ledige

Går du ledig og vil du gerne bruge tiden på at udvikle dine kompetencer? På Tietgen afholder vi to webinarer, hvor vi fortæller om vores kurser for ledige, og hvordan du som ledig kan bruge vores kurser klogt, så du står skarpere og opdateret til dit næste job.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar om jobrettede AMU-kurser

Torsdag 28. maj kl. 13.00 - 13.45 deler vi ud af vores erfaring med at rådgive, vejlede og opkvalificere ledige samt samarbejdet med jobcentre, a-kasser og fagforeninger.

Læs mere
17.10.2018 / KURSER

Fantastisk at se den selvtillid de har fået

En god del af de 100 ansatte hos gartnerivirksomheden Rosa Danica i Marslev er udenlandske arbejdere i både praktik og faste langvarige jobs. Tietgen KompetenceCenter har i øjeblikket en gruppe af deres medarbejdere på danskkursus. Det giver god værdi for både medarbejdere og virksomhed.

Læs mere
10.10.2018 / KURSER

Omgivelserne, kaffen og selvstændigt arbejde

Det er kort sagt de tre ting, som Susanne Donsager Ramsing og Charlotte Bailey fremhæver ved deres 6 ugers Administrativ It-forløb

Læs mere

Find Tietgen KompetenceCenter

Du finder Tietgen KompetenceCenter to steder i Odense - på Rugårdsvej 286 og på Ejlskovsgade 3.

Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV

På Rugårdsvej har vi et stort kursuscenter, der ligger smukt omkredset af en dejlig park. Her er helt traditionelle undervisningslokaler, auditorier og computerrum samt overnatningsmuligheder på enkelt- eller dobbeltværelser. Læs mere om overnatningsmuligheder og udlejning af vores kursuscenter her

 

Ejlskovsgade 3, 5000 Odense C

På Ejlskovsgade lige bag Odense BanegårdCenter ligger vores FVU- og ordblindeundervisning.