English

Mix SoMe-kurserne som du vil

Vil du lære til at lave virale kampagner eller nyhedsbreve? Eller lære at arbejde med chatbots og content produktion på samme tid? Så kan du sammensætte et vores sociale medie-kurser på kryds og tværs alt efter dit behov.

Sammensæt dit eget kursusforløb

Vi har lavet et par eksempler på, hvordan du kan sætte social medie-kurserne sammen med fokus på, det du får ud af det. 

Kurusforløb 1: Digitale kampagner - skab værdi på bundlinjen

Hvis du vil have en grundlæggende forståelse for contentproduktion, sammenhængen mellem de sociale medier og redskaberne til at lave virale kampagner på sociale og digitale platforme. Og hvis du vil lave opslag og kampagner, der har kvaliteten og potentialet til at skinne igennem og skabe bundlinje værdi? Så brug 5 dage på disse tre kurser:

Kursusforløb 2: Vil du shine online?

Brug 3 dage på at få en grundlæggende viden om markedsføring på sociale medier og lær at bruge e-mail marketing, lovgivning, content marketingproduktion og god kundeservice, der kan øge loyalitet og salg.

Kursusforløb 3: Nyhedsbreve og automatiske mails

Vil du gerne have redskaber til at lave virale kampagner og/eller have styr på alle de spændende værktøjer til god kundeservice og salg, fx nyhedsbreve, chatbots og content produktion? Så brug 4 dage på disse to kurser:

Find dit næste kursus om sociale medier eller hjemmesider her

Dyk ned i vores mere end 50 kurser inden for sociale medier, digital markedsføring og hjemmesider. Klik på kurserne og på 'Læs mere' for at blive klogere på indhold og pris. Du kan også søge på kursets navn med forstørrelsesglasset i højre side. 

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform

Tag et helt forløb om sociale medier og digital handel

Majbrith Christensen fra HedeDanmark var på vores kursusforløb 'Digital handel'. Du kan høre hvad hun synes om forløbet og hvordan det kickstartede HedeDanmarks SoMe-indsats. 

Læs mere om forløbet 'Digital handel' her.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.