English

Kurser for ledige

Når du er ledig, har du mulighed for at opkvalificere dig med 6 ugers jobrettet uddannelse. Vi har sammensat forskellige forløb som alle ligger på Positivlisten og derfor helt oplagte til dig, som er ledig.

Kurser for ledige

Som ledig er det vigtigt og nødvendigt at udvikle og a'jourføre sine kompetencer. På Tietgen KompetenceCenter har vi sammensat forskellige forløb med høj faglighed og kvalitet, så du udnytter tiden og får fyldt ny viden på dit CV, mens du er ledig. Du kan se vores forløb for ledige her: 

Jobrettede kurser på Tietgen

Vores jobrettede kursusforløb har typisk en varighed på 30 dage og er sammensat af fag, som alle ligger på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings positivliste. Positivlisten er en liste med alle de kurser, der er godkendt til seks ugers jobrettet uddannelse. Vi har på den måde gjort det lettere for dig, som er ledig at tilmelde sig - du skal blot være godkendt af dit jobcenter til at kunne tage en jobrettet uddannelse. 

Du kan se Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings (START) positivliste for seks ugers jobrettet uddannelse her

Praktisk information om kurser for ledige på Tietgen

Alle vores forløb for ledige afvikles ved fremmødeundervisning på vores kursuscenter på Rugårdsvej 286 i Odense NV. Her har vi en smuk park i baghaven, adgang til store grønne områder og gratis kaffe og the hele dagen. På kursuscentret har vi også en kantine, hvor du hver dag har mulighed for at købe en lækker frokostbuffet, da der ingen forplejning med i kursusprisen. Du er naturligvis også velkommen til at tage din egen madpakke med. 

Forløbene for ledige foregår på hold med 18-24 deltagere, hvor du enten modtager klasseundervisning eller arbejder selvstændigt med at løse opgaver i vores Åbne værksted. Du har adgang til pc/computer under hele forløbet og vi stiller undervisningsmaterialer til rådighed.  

Brug for flere informationer om kurserne?

Har du spørgsmål til vores kurser for ledige, er du velkommen til at kontakte en af vores kursussekretærer.

Vibeke Vesterskov Nielsen

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 04 Mail: vvni@tietgen.dk

Helle Kjersgaard

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 17 Mail: hekj@tietgen.dk

Marianne Aalykke

Kursussekretær Telefon: 65 45 25 09 Mail: maaa@tietgen.dk