English

FVU

Kurser i dansk og matematik for dig, der vil være bedre til at læse, skrive og regne. Er du en del af målgruppen, er kurserne gratis for dig.

Bliv bedre til at læse, skrive, stave og regne - i dit eget tempo

Har du svært ved dansk og matematik? Så prøv vores dansk- og matematik-kurser. De er gratis for dig.

Ordblindeundervisning

Læs med ørerne og brug it, når du skriver! Undervisningen er for dig, der er ordblind, og som har svært ved at læse og skrive. Eller som har svært ved at lære matematik, fordi du er ordblind.

FVU-Læsning 

Når du er god til dansk, kan du bedre klare dig selv i hverdagen. Hos os kan du blive bedre til at læse undertekster og forstå breve og brugsanvisninger. Du lærer at sige og skrive det, du tænker. Du kan også bruge vores dansk-kurser til at blive klar til at tage en uddannelse. Du kan vælge at arbejde studieforberedende fx lære at strukturere en større skriftlig opgave. 

FVU-Start

(Mundtlig dansk for to-sprogede)
Vores kursister oplever, at dansk er nøglen til fællesskabet. FVU-Start er for dig, der gerne vil kunne tale dansk med din kollega eller i fritiden med dit barns lærer. FVU-Start kan hjælpe dig med at blive klar til at gå på FVU-Læsning.

FVU-Matematik

Får du den rigtige rabat, når du er ude at handle? Forstår du din lønseddel? På vores matematik-kurser bliver du bedre til at regne og forstå tal.

FVU-DIGITAL (for dig i job)

Her træner du fx at bruge din telefon til at løse praktiske opgaver som at dokumentere, at din opgave er løst. Du lærer at vælge den rigtige digitale løsning – så du ikke bare vælger den, du allerede kender. Du lærer også at være opmærksom på it-sikkerhed.

FVU-ENGELSK (for dig i job)

Når du har brug for at styrke dine basale engelskfærdigheder på jobbet. Du lærer ord og begreber, som knytter sig til din funktion og til din branche. Tag dine udfordringer med til undervisningen; så bliver det mere relevant!

Intensivt forløb for ordblinde

Forløbet er for ordblinde, som vil være klar til et studie. Vi introducerer dig for apps og programmer, som kan hjælpe dig gennem et studie og gør dig til superbruger af programmerne, så din studietid bliver så let som muligt for dig. 

Enkeltfag i dansk og matematik

Har du behov for kompetencer i dansk og matematik på gymnasialt niveau, kan du deltage på enkeltfag,

Et gymnasialt fag er for dig, der skal opfylde adgangskravene til en videregående uddannelse, har lyst til at forbedre dine evner i faget eller skal bruge et trinbræt til at tage faget på et højere niveau.

Du kan tage gymnasiale fag via to forskellige ordninger:

Gymnasial supplering har lav eller ingen deltagerbetaling, og intensive kurser er SU-berettigede. Du kan dog kun gøre brug af ordningen, hvis faget er et adgangskrav på en videregående uddannelse, som du gerne vil søge ind på. Samtidig skal du også have en gymnasial uddannelse eller en afsluttet erhvervsuddannelse med et enkeltfag på C-niveau.

Enkeltfag har ingen adgangsbegrænsning, og er for alle, der ikke er berettiget til gymnasial supplering.

Enkeltfag i dansk og matematik

Her er Andreea

Med hjælp fra FVU danskundervisning på Tietgen, har hun nu et job og er blevet forfremmet.

Find os

Du finder vores FVU og ordblindeundervisning på Ejlskovsgade 3 i Odense - blot 2 minutters gang fra Odense Banegård. 
Er du på jagt efter vores vejleder, Bodil Møller Schmidt, finder du hende i receptionen i indgang A. 

Al vores FVU- og ordblindeundervisning finder ligeledes sted på Ejlskovsgade 3 i Odense.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores Forberedende VoksenUndervisning (FVU) eller ordblindekurser er du velkommen til at kontakte vores vejleder eller vores virksomhedskonsulent.