English

FVU - forberedende voksenundervisning

Kurser i dansk og matematik for dig, der vil være bedre til at læse, skrive og regne. Er du en del af FVU-målgruppen er kurserne gratis for dig.

Bliv bedre til at læse, skrive, stave og regne - i dit eget tempo

Har du svært ved dansk og matematik? Så prøv vores dansk- og matematik-kurser. De er gratis for dig.

FVU-Læsning 

Når du er god til dansk, kan du bedre klare dig selv i hverdagen. Hos os kan du blive bedre til at læse undertekster og forstå breve og brugsanvisninger. Du lærer at sige og skrive, det du tænker. Du kan også bruge vores dansk-kurser til at blive klar til at tage en uddannelse. Du kan vælge at arbejde studieforberedende fx lære at strukturere en større skriftlig opgave. 

FVU-Matematik

Får du den rigtige rabat, når du er ude at handle? Forstår du din lønseddel? På vores matematik-kurser bliver du bedre til at regne og forstå tal.

FVU-Start

(Mundtlig dansk for to-sprogede)
Vores kursister oplever, at dansk er nøglen til fællesskabet. FVU-Start er for dig, der gerne vil kunne tale dansk med din kollega eller i fritiden med dit barns lærer. FVU-Start kan hjælpe dig med at blive klar til at gå på FVU-Læsning.

Ordblindeundervisning

Læs med ørene og brug it, når du skriver! Undervisningen er for dig, der er ordblind og som har svært ved at læse og skrive. Eller som har svært ved at lære matematik, fordi du er ordblind.

Intensivt forløb for ordblinde

Forløbet er for ordblinde, som vil være klar til et studie. Vi introducerer dig for apps og programmer, som kan hjælpe dig gennem et studie og gør dig til superbruger af programmerne, så din studietid bliver så let som muligt for dig. 

Find os

Du finder vores FVU og ordblindeundervisning på Ejlskovsgade 3 i Odense - blot 2 minutters gang fra Odense Banegård. 
Er du på jagt efter vores vejleder, Bodil Møller Schmidt, finder du hende i receptionen i indgang A. 

Al vores FVU- og ordblindeundervisning finder ligeledes sted på Ejlskovsgade 3 i Odense.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores Forberedende VoksenUndervisning (FVU) eller ordblindekurser er du velkommen til at kontakte vores vejleder eller vores virksomhedskonsulent.