English

Garantikurser

Når du tilmelder dig et eller flere af disse kurser, giver vi dig garanti for, at det bliver afholdt i den pågældende periode.

Ny læring - med garanti

Når du tilmelder dig et eller flere af vores garantikurser, garantere vi, at kurset afholdes de nævnte dage. Det giver dig optimale muligheder for planlægning - så din kompetenceudvikling bedst muligt kan indpasses i dine arbejdsopgaver.

Kursus med start 13. januar 2020 er et kursus med løbende optag. Det betyder, at du kan starte når du vil indenfor perioden fra 13. januar til 25. juni 2020. 

Oversigten over garantikurser opdateres løbende

Søg efter et kursus

Dato

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform

Det med småt

Afholdelsesgarantien gælder kun de anviste kursusdatoer. Et kursus kan godt have flere startdatoer, hvor der kun er afholdelsesgaranti på nogle. 

Forbehold
I helt særlige situationer kan det være nødvendigt at ophæve afholdelsesgarantien. Det kan fx være, hvis underviseren er blevet syg, eller der er opstået en force-majeure-situation. I disse tilfælde kontakter vi dig omgående, så vi kan finde en ny kursusdato til dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv automatisk en af de første til at modtage den nyeste information om kurser, konferencer og efteruddannelser fra Tietgen KompetenceCenter sammen med gratis tips og tricks til løsning af dine opgaver.

Tilmeld nyhedsbrev