English

Effektiv brug af e-mail og kalender - online

På kurset får du en introduktion til Outlook som mailprogram og kalender. Du lærer de primære funktioner i programmet.

Du bliver præsenteret for værktøjer, der giver dig et godt udgangspunkt for at anvende et kommunikationssystems brugerflade og funktioner, bestride dine daglige kommunikationsrutiner, håndtere mails, kalender og opgaver.

Indhold

  • E-mails
  • Kontaktpersoner
  • Kalendersystemet
  • Opgavestyring, organisering og deling
  • Møde- og aftaleaktiviteter
  • Mødeplanlægning

Kurset indgår i følgende kursusforløb


Husk at vælge dag ved tilmelding

Du tilmelder dig kurset her på siden og viderestilles til efteruddannelse.dk. Her skal du vælge hvilken dag du har planlagt at tage kurset før din tilmelding kan gå igennem. Spørg vores kursussekretær, hvis du er i tvivl.

Programversion

Undervisningen tager udgangspunkt i Outlook 2016. Alle onlinekurser afvikles via vores læringsportalen Canvas, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome til at åbne og arbejde i portalen.

Udbytte

Du kan nu strukturere din hverdag gennem bedre udnyttelse af dit e-mail- og kalenderprogram og dermed få styr på dine e-mails, kontaktpersoner, aftaler og opgaver. Du kan sikre møde- og aftaleaktiviteter gennem anvendelse af kalendersystemet f.eks. håndtering af flere kalendere, udgivelse af kalendere og mødeplanlægning.

Du får kort sagt styr på dine e-mails, kontaktpersoner, aftaler og opgaver, så du kan have fuldt fokus på dine kunder.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, som ønsker effektivt at kunne anvende de mange faciliteter i Outlook e-mail- og kalendersystem.

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kursete i 'Effektiv anvendelse af e-mail og kalender'. Men det kan øge dit kursusudbytte, hvis du har et grundlæggende kendskab til brug af pc.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 190,00
Højtuddannet: kr. 682,90