English

Pivottabeller - online

Excel-trin 5: På dette kursus lærer du at analysere og behandle store datamængder i Excel med pivottabeller.

'Pivottabeller i Excel - online' er trin 5 af 6 Excel-kurser for dig, der vil blive bedre til at arbejde med tabeller og store datamængder i Excel. Trinene tager dig fra begynder til superbruger.

På kurset 'Pivottabeller i Excel - online' lærer du at analysere og bearbejde store datamængder ved hjælp af pivottabeller, fx statistikker, interaktive rapporter og analyse af data fra et økonomiprogram.


Indhold

  • Oprettelse af pivottabel 
  • Feltindstillinger 
  • Design og layout 
  • Tabelindstillinger
  • Beregnet element og felt 
  • Pivotdiagram

Kurset er Excel-trin 5 ud af 6. Læs mere om Excel-trinene her.

Programversion

Excel 2013.

Udbytte

Efter kurset 'Pivottabeller i Excel - online' kan du analysere og behandle store datamængder ved hjælp af funktionaliteten "Pivottabel" og at præsentere de analyserede data ved hjælp af forskellige former for diagrammer og tabeller.

Målgruppe

Kurset 'Pivottabeller i Excel - online' henvender sig til dig, som har behov for at kunne analysere og vise store datamængder på en overskuelig måde.

Forudsætninger

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage på kurset i 'Pivottabeller i Excel - online.' Du vil dog få større udbytte af kurset, hvis du har et grundlæggende kendskab til regneark, svarende til indholdet på kurset 'Regneark til enkle beregninger'.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 190,00
Højtuddannet: kr. 682,90