English

Regneark til enkle beregninger - online

Excel-trin 1: Kom godt i gang med Excel regneark, og lær de grundlæggende funktioner og faciliteter i Excel.

'Regneark til enkle beregninger - online' er trin 1 af 6 Excel-kurser for dig, der vil blive bedre til at arbejde med tabeller og store datamængder i Excel. Trinene tager dig fra begynder til superbruger.

På kurset 'Regneark til enkle beregninger - online' lærer du de grundlæggende funktioner og faciliteter i Excel, så du kan redigere i eksisterende regnearksopstillinger og oprette og opstille enkle regneark på en overskuelig og præsentabel måde. Herudover lærer du at sortere og filtrere data i regnearket.

Indhold

  • Introduktion til Excel regneark
  • Redigering i regneark
  • Formler
  • Sideopsætning og udskrivning
  • Lister

Kurset er Excel-trin 3 ud af 6. Læs mere om Excel-trinene her

Programversion

Undervisningen tager udgangspunkt i Excel 2016, så så kurset kræver denne version eller nyere. Alle onlinekurser afvikles via vores læringsportalen Canvas, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome til at åbne og arbejde i portalen.

Udbytte

Efter kurset i 'Regneark til enkle beregninger - online' vil du opleve, at du er mere sikker i dit arbejde med regneark i Excel. 
Kurset lærer dig at oprette, redigere, formatere og udskrive regneark med det ønskede layout. Samtidig får du styr på at oprette enkle formler og at benytte grundlæggende statistiske muligheder for beregninger. Herudover arbejder du med sortering og filtrering af lister.

Målgruppe

Kurset 'Regneark til enkle beregninger - online' henvender sig til dig, som vil i gang med at arbejde med Excel regneark, eller som arbejder med indtastning og redigering af en virksomheds regneark og ønsker større forståelse for sammenhængene og mulighederne i Excel.

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage på 'Regneark til enkle beregninger - online'. Det kan dog øge dit kursusudbytte, hvis du arbejder eller skal arbejde med Excel og har erfaring med at arbejde foran en computer.

Som deltager på et onlinekursus er det en forudsætning, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 384,00
Højtuddannet: kr. 1.150,50