English

Bliv bedre til Excel

Med grundlæggende og indgående viden om Excel, er der rigtig mange muligheder for at optimere dine arbejdsgange og udføre dine arbejdsopgaver mere effektivt.

Udnytter du Excels mange funktioner?

Vi har Excel-kurser på flere niveauer, og hvilket niveau du skal starte på afhænger af dit kendskab til programmet. Excel-kurserne fås både som onlineundervisning eller fremmøde. Valget er dit.

Vi bruger dagligt Excel i vores arbejdsliv, men ikke ret mange af os, udnytter alle programmets funktioner. Excel kan fx udføre beregninger, opstille tabeller, lave rapporter og analysere datamængder. Alt sammen noget som kan hjælpe dig med at være mere effektiv i dit arbejde, og måske også spare dig tid, hvem ved?

 

Niveau 1: Anvendelse af regneark til enkle beregninger

Her lærer du alt det basale i Excel - fx indtastning, redigering, markering og formatering.

Niveau 2: Præsentation af tal i regneark

Her lærer du at præsentere tal i Excel. Du lærer at oprette, formatere og redigere forskellige diagramtyper samt at arbejde med tabeller og deres funktioner, subtotaler, samt betinget formatering.

Niveau 3: Design og automatisering af regneark

Her arbejder du med flere ark i samme projektmappe, lærer at benytte diverse, indbyggede funktioner,, så du kan automatisere og forenkle dine beregninger.

Niveau 4: Store datamængder i regneark

Du lærer at arbejde med og håndtere store datamængder og får indblik i diverse filtreringsfaciliteter, opslagsfunktioner og databasefunktioner samt tabelfaciliteter. 

Niveau 5: Anvendelse af pivot-tabeller

Du lærer at analysere store datamængder, fx statistikker, interaktive rapporter og data fra et økonomiprogram, ved hjælp af funktionaliteten "Pivottabel". 

Niveau 6: Anvendelse af regneark til statistik

Her anvender du statistiske funktioner og faciliteter til brug for præsentation af virksomhedens data og arbejdsopgaver, fx rapportering, statistikker, analyser og undersøgelser og arbejder med diverse udtræk af data til synliggørelse af interessante forhold i virksomheden.

Find dit Excel-kursus

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform