English

NLP kommunikationsværktøjer

Et NLP-grundmodul, hvor du forbedrer din kommunikation ved at lære at forstå dig selv bedre. Du lærer kunsten at stille spørgsmål som ikke er negativt ladet men som skaber klarhed, og du lærer at blive en skarp lytter, så du forstår, hvad der egentlig bliver sagt.

NLP er en model og en metodik udviklet på baggrund af meget talentfulde menneskers måde at tænke og handle på. Den består af en række kommunikationsværktøjer der udvikler og styrker dine evner til at kommunikere og forstå andres kommunikations. Du lærer også dig selv og din kommunikation bedre at kende og kan bruge den på en måde så du stadig har dig selv med.
Det åbner for nye vinkler på problemstillinger og fastlåse situationer så forandring og udvikling opnås på den bedste mulig måde.

Indhold

  • Kunsten at stille spørgsmål, der skaber klarhed 
  • Større forståelse af andre menneskers adfærd og reaktion 
  • Skærp din evne til at lytte til andre og dig selv og kunne agere ud fra det 
  • Hvordan kan jeg forholde mig til vanskelige situationer

Udbytte

På dette NLP grundmodul lærer du at forbedre din kommunikation ved at forstå og matche andres tankemåde og du forbedre også evnen til at lytte til andre og dig selv, det skaber mere klarhed indadtil og udadtil. For at sikre en høj grad af læring veksler kurset mellem oplæg, dialog og praktiske øvelser og tilrettelægges på en sådan måde, at "værktøjerne" afprøves under kurset. Kort sagt du bliver bedre til at forstå andre menneskers adfærd og kommunikation samtidig med at du forbedre din egen kommunikation.

Målgruppe

Dette kursus er for dig, som ønsker om at lære måder og metoder til personlig udvikling.

Forudsætninger

Kurset kræver ingen forudgående kendskab til NLP.

Pris

kr. 3.650,00