English

Skriftlig kommunikation - online

Gør dine tekster læsevenlige og i overensstemmelse med det signal, du ønsker at sende, målret din kommunikation og få sagt det nødvendige.

At skrive godt kræver mere end korrekt dansk. Det kræver, at du kan målrette din kommunikation, så du får sagt dét, der er nødvendigt for dig, og som samtidig sikrer, at din modtager forstår det, som du ønsker, han/hun skal forstå.

Med enhver kommunikation sender man samtidig et signal. Er det signal, du sender, fx i overensstemmelse med dét, du/virksomheden ønsker at sende?

Indhold

  • Hvad er god kommunikation, og hvordan får jeg det rigtige budskab frem? 
  • Hvordan bygger jeg teksten op, og hvad er godt sprog? 
  • Hvordan gør jeg teksten læsevenlig, sammenhængende og engagerende? 
  • Krav til forskellige teksttyper i virksomheden.
  • Sprogkorrekthed - lidt grammatik og typiske faldgruber.

Kurset foregår via vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på de enkelte moduler. Her arbejder du med opgaver, videoer, quizzer, refleksion, tekst og egne tekster og får adgang til fælles konferenceundervisning med underviseren og kursets andre deltagere. 

Kurset udbydes i samarbejde med Tradium og EUC Nordvest.

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Kurset afvikles via vores læringsportal, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome til at åbne og arbejde i portalen. Det er også en god idé, at du har et tekstbehandlingsprogram, som fx Word, du kan arbejde i.

Udbytte

Du styrkes i din evne til at fokusere på dit budskab gennem god skriftlig kommunikation. Du trænes i at gøre en tekst læsevenlig og engagerende, og du arbejder med typiske grammatiske faldgruber.

Målgruppe

'Skriftlig kommunikation - online' henvender sig til dig som arbejder med forskellige former for skriftlig kommunikation.

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i kurset 'Skriftlig kommunikation, sprogbrug - online'.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding. Det er også en god idé at have et headset med mikrofon, som du kan deltage i online samtaler og diskussioner med dine medkursister.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.150,50