English

Krav til it-udstyr til dit onlinekursus

For at sikre dig en god opstart på dit kursus er det vigtigt at du tjekker om din computer, tablet eller andet har de programmer som onlinekurset kræver.

Tjek om dit udstyr kan afvikle onlinekurset

For at kunne arbejde optimalt med det materiale vi har på vores onlineplatform er det vigtigt at dit it-udstyr ikke bremser dig i din læring. Derfor anbefaler vi, at styresystemet på din computer eller tablet ...? 

Adgang til programmer

Du skal tjekke, at du har adgang til det program, som kurset tager udgangspunkt i. Det betyder, at du skal have adgang til Excel på din computer, hvis du har tilmeldt dig et Excel-kursus.

Det er også vigtigt, at den udgave af programmet du har ikke er for gammel. Som udgangspunkt vil der i vores kursusbeskrivelser på vores hjemmeside altid være angivet hvilken programversion, der undervises i. 

Vi hjælper dig god i gang

Hvis du ikke har adgang til programmet eller din version er ældre end den, der er opgivet, skal du kontakte vores kursussekretær Marianne Aalykke på maaa@tietgen.dk eller 65 45 25 09. Hun vil sammen med vores it-support en løsning, så kan gennemføre kurset.