English

Økonomi i turist- og oplevelsesbranchen - online

Vil du have bedre overblik over dit budget og lære at læse dit regnskab? På dette kursus dykker du ned i at forstå og aflæse regnskaber, og du lærer at få styr på dit regnskab og arbejde klogt med budgettering.

På kurset 'Økonomi i turist- og oplevelsesbranchen - online' får du en grundig introduktion til hvordan en virksomhed indenfor turist- og oplevelsesbranchen er bygget op. Du lærer at læse regnskaber og få et overblik over din virksomheds omkostninger. Du lærer også at finde områder i din økonomi, hvor du skal have særlig opmærksomhed. Det kan fx være du skal holde øje med dine udgifter eller være bedre til at holde styr på dine bilag.

En vigtig del af kurset er lovgivningen. Du skal vide, hvilke regler der bl.a. gælder for bilagshåndtering herunder arkiveringskrav og krav om håndtering af moms. På den måde sikrer du, at din virksomhed har styr på regnskabet og overholder gældende regler.

Indhold

  • Regnskabets opbygning
  • Virksomhedens omkostninger
  • Beregning og anvendelse af nøgletal
  • Budgettering
  • Budgetopfølgning
  • Likviditet: kontrol og styring
  • Momsregler
  • Bilagsbehandling
  • Lovgivning

Kurset udbydes i samarbejde med Aalborg Handelsskole og Roskilde Handelsskole.

Programversion

Vores digitale læringsportal Canvas, som afvikles bedst via Google Chrome.

Udbytte

Efter kurset 'Økonomi i turist- og oplevelsesbranchen - online' kan du organisere og tilrettelægge det daglige bilagsarbejde. Læse et regnskab og finde fokusområder. Du har indblik i bilagshåndtering, årsregnskab og organiseringen heraf, samt betydningen af likviditetskontrol.

Målgruppe

Kurset 'Økonomi i turist- og oplevelsesbranchen - online' er til dig, som skal løfte mindre økonomiske arbejdsopgaver i en virksomhed indenfor turist- og oplevelsesbranchen. Kurset sigter mod, at indlærte rutiner sættes i sammenhæng med den overordnede styring af virksomhedens økonomi, så du skal have et indblik i virksomhedens overordnede budget. 

Går du om drømmen om at være selvstændig eller er selvstændig i mindre servicevirksomheder, og har ønsket om at blive bedre til at styre økonomien, så er kurset lige noget for dig.

Målgruppen er ikke større virksomheder med en decideret økonomiafdeling, da ansatte her ofte har en økonomisk uddannelse.

Forudsætninger

Der er ingen krav om forudsætninger for at kunne deltage på kurset 'Økonomi i turist- og oplevelsesbranchen - online'.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding. Det er også en god idé at have et headset med mikrofon, som du kan deltage i online samtaler og diskussioner med dine medkursister.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.150,50