English

Onlinekurser

Søger du en fleksibel uddannelse eller et kursus, som kan tages hjemmefra eller fra arbejdet? Så er en af vores onlinekurser måske noget for dig.

Onlinekurser med 100% fjernundervisning

På Tietgen tilbyder vi en lang række AMU-kurser online, der alle er fleksible for dig. Du bestemmer hvor og hvornår du vil efteruddanne dig - materialet til kurserne er tilgængeligt 24-7. Alle onlinekurser afsluttes med en AMU-prøve eller AMU-test, hvor du tester din viden fra kurset. Efter en bestået test modtager du dit AMU-bevis i E-boks.

Dyk ned i bunken af mere end 70 onlinekurser og find lige netop dét kursus, som passer til dig. God fornøjelse!

Kurser på grundlæggende niveau

Fleksible onlinekurser

Du kan nemt tage et af vores onlinekurser - alt du behøver er internetadgang via en computer eller en tablet. Du får altså max fleksibilitet i din hverdag, hvor du kan lære, når det passer dig, og du kan gå frem i det tempo, du har lyst til. 

Der er mange fordele ved at tage et onlinekursus:

  • du får fuld fleksibilitet
  • du sparer tid på transport
  • du har adgang til undervisningsmaterialet 24 timer i døgnet
  • der er ingen fremmøde hos os i Odense
  • du kan tage kurset overalt
  • du bestemmer selv tempoet
  • du sparer udgifter til transport fordi du kan lære hjemmefra

Hvordan foregår onlineundervisningen?

Onlineundervisning på Tietgen foregår via vores læringsportal Canvas i tidsrummet mellem kl. 8.00 - 15.30 på alle hverdage. I Canvas ligger hele dit kursus klar til at du selvstændigt kan arbejde med dit kursus i et virtuelt klasserum. Kurset er opdelt i moduler, som du skal igennem for at kunne gennemføre den afsluttende test. Gennem hele dit forløb får du individuel support fra en af vores dygtige undervisere, der også sidder klar til at svare på spørgsmål undervejs. På kurser med onlineundervisning er du selv ansvarlig for din læring. 

Hvornår kan jeg tage et onlinekursus?

Du kan tage et onlinekursus på alle hverdage. Vores undervisere sidder klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag fra 8.00 - 15.30. Du starter op ved at tilmelde dig kurset her på siden og vælge, hvilke dage du vil tage kurset. Du skal regne med, at der går 2 hverdage fra vi modtager din tilmelding, til du har adgang til dit onlinekursus og kan begynde. 

Vores onlinekurser afvikles inden for disse to perioder: januar - juni og august - december. Du kan se de konkrete datoer på hvert kursus her på hjemmesiden. 

Sådan logger du på første gang

Du logger på tietgenonline.dk i Google Chrome og logger ind med de login-oplysninger, du har modtaget på en mail i din e-boks. Hvis du ikke har modtaget en mail, skal du skrive til tkc@tietgen.dk eller ringe på 65 45 25 00.

Spørgsmål? Kontakt os

Har du spørgsmål så kontakt os endelig.