English

Digital handel

På dette kompetenceforløb arbejder du med online markedsføring og får en bedre forståelse for valg af sociale medier til online salg, og du opretter en hjemmeside med en webshop til markedsføring og salg af dine produkter og/eller services.

Denne kursuspakke er primært til dig, der savner praktisk erfaring med at
arbejde med digital handel. Du lærer om virksomhedsstrategi, kundeanalyse, kundeservice- og loyalitet samt valg af relevante sociale medier som markedsføringskanal.
Du udvikler desuden en hjemmeside med en webshop til digital handel og herunder grundlæggende billedredigering og kommunikation på nettet.

Indhold

Forløbet Digital handel er opbygget af 3 moduler.

Modul 1: Strategi og markedsføring (14 dage)

  • Kundeanalyse, viral markedsføring, valg af relevante markedsføringskanaler, kampagner, sociale medier, digitale reklamer, fora, kundeloyalitet, online kundeservice og optimering af e-virksomhedens online markedsføring

Modul 2: Håndtering af data og personoplysninger (4 dage)

  • Håndtering af virksomhedens data og it-systemer, gældende regler og lovgivning, metoder til at beskrive virksomhedens overordnede dataflow samt håndtering af data og personoplysninger.

Modul 3: Virksomhedens hjemmeside (10 dage)

  • Billedredigering til web, formulere brugervenlige tekster målrettet nettet, søgemaskineoptimering, udvikling af hjemmeside i CMS-systemet WordPress, tilknytning af webshop og betalingssystem.

Udbytte

Du lærer at vurdere de forskellige sociale mediers potentiale i forhold til markedsføring, at arbejde med kundeanalyse og -service online og at håndtere virksomhedens data.

Du lærer desuden at redigere billeder, skrive tekster til nettet og at udvikle en hjemmeside med en tilknyttet webshop.

Målgruppe

Beskæftigede eller ledige, der søger ansættelse inden for fx kontor, administration, regnskab og finans, ledelse, salg, indkøb og markedsføring.

Forudsætninger

Ingen krav om forudsætninger. Det vil dog være en fordel, hvis du har kendskab til it på et grundlæggende niveau.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 3.900,00
Højtuddannet: kr. 16.833,60