English

Salg i turist- og oplevelsesbranchen - online

Lær at sælge oplevelser og andre services til turister og bliv klogere på, hvad der trigger turisternes behov når de besøger landet i en kort periode.

På kurset 'Salg i turist- og oplevelsesbranchen - online' får du viden om, hvordan du effektivt kan sælge oplevelser til turister med fokus på salgets forskellige faser og salgsteknikker. Du dykker ned i forskellige typer af gæster, og lærer at afkode deres behov og ønsker. Du lærer, hvilke argumenter, der skal til for at fange en turist, som besøger landet i en kort periode.

På kurset introduceres du for forskellige salgsteknikker, eksempelvis spørge-, analyse- og argumentationsteknikker, der kan styre din kommunikation og efterfølgende dit salg. Du lærer at lytte aktivt og spørge ind til din kundes behov, og du lærer at præsentere og sælge dine oplevelser både over telefonen, online og face-to-face.

Indhold

  • Grundlæggende salgsteknik
  • Argumentationsteknik
  • Spørgeteknik
  • Aktiv lytning
  • Kundetyper - typer af gæster
  • Salgspræsentationer
  • Salg over telefonen, online og face-to-face
  • God kommunikation med gæster
  • Kendskab til dine gæsters behov og ønsker

Kurset udbydes i samarbejde med Aalborg Handelsskole og Roskilde Handelsskole.

Programversion

Vores digitale læringsportal Canvas, som afvikles bedst via Google Chrome.

Udbytte

Efter kurset 'Salg i turist- og oplevelsesbranchen - online' har du styr på de nødvendige grundregler inden for salg, og er trænet i de teknikker, der er forbundet med at gennemføre et godt salg. Du kan tilgodese både virksomhedens indtjening og kundernes ønsker og behov.

Målgruppe

Kurset 'Salg i turist- og oplevelsesbranchen - online' er for dig, der arbejder med salg og på anden måde er i front hos et rejsebureau, turistbureau, rejsetransportselskab, attraktion og andre med direkte kundekontakt indenfor rejseliv og turisme.

Forudsætninger

Der kræves ingen specifikke forudsætninger for at deltage på kurset 'Salg i turist- og oplevelsesbranchen - online'. Vi anbefaler dog, at du arbejder inden for turist-, rejse- eller oplevelsesbranchen for at få det optimale ud af kurset.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding.Pris

Ufaglært/faglært: kr. 384,00
Højtuddannet: kr. 1.604,90