English

Summerbird: Kurser i sociale medier

Bliv kongen af video eller master of content. Uanset dit ambitionsniveau lov vi at du får tips og tricks du kan tage med hjem og bruge i din kommuniktion på sociale medier

Velkommen til Tietgen 

Vi kan sammen med Summerbird tilbyde dig to praksisnære kurser om sociale medier, som er spækket med indhold og lærerige værktøjer, som du kan gå direkte hjem og bruge i din markedsføring på Facebook, Instagram eller et helt tredje medie. 

Tilmeld dig kurserne

Økonomi og VEU-godtgørelse

Hvis du har en erhvervsuddannelse, som fx salgsassistent eller er ufaglært, indgår du i AMU-målgruppen, og skal derfor kun betale AMU-pris for at deltage på kurset. Derudover kan din virksomhed også søge om VEU-godtgørelse for den tid du bruger på at tage kurset. VEU-godtgørelsen er i 2020 på 881 kr. pr. dag uanset deltagerprisen. Ofte er det faktisk sådan, at godtgørelsen er mere end deltagerprisen, hvilket betyder, at din arbejdsgiver ingen udgift har ved at sende dig på kursus. Du kan læse mere om de konkrete godtgørelsespriser under kurserne. 

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål til kurserne. Vores kursussekretær Vibeke Nielsen sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål om tilmeding, godtgørelse og kursusdage, mens virksomhedskonsulent Kristian Jensen kan hjælpe dig med bl.a. indhold på forløbet, samarbejdet med Summerbird o. lign. 

Vibeke Vesterskov Nielsen

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 04 Mail: vvni@tietgen.dk

Kristian Ballegaard Jensen

Virksomhedskonsulent Telefon: 22 57 51 16 Mail: kbje@tietgen.dk