English

Grundforløb om sociale medier

Lær at bruge sociale medier som facebook og instagram til din eksterne og interne kommunikation. Lær hvad de forskellige sociale medier kan og hvordan du kan bruge dem i din salgsstrategi

Sociale medier som kommunikationsplatform

Få din basisviden på plads, så du kan shine på Facebook, Instagram, Google My Business m.v. Du bliver klogere på, hvem din målgruppe er og hvordan du definerer den, så du kan målrette din kommunikation til dem der rent faktisk laver et køb hos dig.

På kurset bruger vi cases og opgaver fra Summerbirds egen virkelighed og giver dig et indblik i Summerbirds eget medie- og contentarkiv, som du til hver en tid selv kan bruge de materialer, der ligger tilgængeligt her.  

BONUSMATERIALE
Du får også bonusmateriale med helt gratis, bl.a. en guide til brugen af Pinterest, Twitter, regler om konkurrencer og en masse ekstra tips og gratis værktøjer til at gøre din digitale tilstedeværelse endnu bedre

Indhold

Grundforløbet om sociale medier giver dig en introduktion til sociale medier som fx Facebook, instagram, LinkedIn, SnapChat og Pinterest. Efter en grundlæggende introduktion til sociale medier, arbejder du videre med flg.:

  • Valg af sociale medier til i din markedsføring
  • Brug af udvalgte sociale medier: værktøjer og tips
  • Kundeservice via sociale medier
  • Salg via sociale medier
  • Regler for brug af sociale medier - persondata og markedsføringsloven

Tilmelding

Du kan tilmelde dig kurset her (vi viderestilles til efteruddannelse.dk).
Vær opmærksom på, at du skal have et NemID med medarbejdersignatur hvis din arbejdsgiver skal betale. Læs mere om tilmeldingsprocessen her. 

Praktisk information

Pris: 678,05 kr. 
AMU-pris: 
126,00 kr.*
Varighed
: 1 dag
AMU-mål: 47341: Sociale medier til kommunikation og salg
Opstart: Mellem 31. august og 18. september 2020
Tilmelding åbner: 28. august 2020
* Hvis du har en erhvervsuddannelse eller er ufaglært skal du kun betale AMU-pris.

Onlinekursus
Kurset afholdes som et onlinekursus, hvilket betyder, at du selv kan bestemme hvornår og hvor du vil tage det. Men for at få VEU-godtgørelse, skal du ved tilmelding angive hvornår du har planlagt at tage kurset.

Økonomi og VEU-godtgørelse

Hvis du har en erhvervsuddannelse, som fx salgsassistent eller er ufaglært, indgår du i AMU-målgruppen, og skal derfor kun betale AMU-pris for at deltage på kurset. Derudover kan din virksomhed også søge om VEU-godtgørelse for den tid du bruger på at tage kurset. VEU-godtgørelsen er i 2020 på 881 kr. pr. dag uanset deltagerprisen. Ofte er det faktisk sådan, at godtgørelsen er mere end deltagerprisen, hvilket betyder, at din arbejdsgiver ingen udgift har ved at sende dig på kursus. Vi har vist det i regnestykket herunder: 

AMU-pris                    126,00 kr.
VEU-tilskud pr. dag    881,00 kr.
Overskud                  +755,00 kr.

>> LÆS MERE OM VEU-GODTGØRELSE HER