English

Onlineforløb i digitalt salg

Udnyt tiden og bliv klogere på digitalt salg på sociale medier, købsadfærd på nettet, online kundeservice og nyhedsbreve.

Udnyt tiden - bliv klogere på digitalt salg hjemmefra

I et samarbejde mellem HK Handel Midt, Fynsk Erhverv og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har vi sammensat tre kursusforløb om digitalt salg og markedsføring.

Tre attraktive forløb om digitalt salg

Du vil på alle tre kurser komme omkring følgende temaer:

  • Markedføring med sociale medier
  • Købsadfærd på nettet
  • Online kundeservice
  • Bliv mere effektiv med lean
  • Logistik og indkøb
  • Grundlæggende økonomiforståelse
  • Brug din hjemmesiden som en effektiv salgskanal

* Det er også muligt selv at sammensætte et forløb. Kontakt vores kursussekretær Vibeke Vesterskov Nielsen på vvni@tietgen.dk, så hjælper hun dig.

Målgruppe

Arbejder du inden for salg i detailhandlen eller business salg (som salgsassistent, handelsassistent, sælger el. lign.) vil kurset være en rigtig god mulighed for dig.

Onlineforløbet vil give dig værktøjer til at optimere dit salg og en bagvedliggende forståelse for salget. Du får en del af den teori, som man normalt får i salgsassistent- og handelsassistentuddannelsen, og dermed fylder din ”teoretiske værktøjskasse” med brugbar viden, som du kan overføre direkte til dit salg, når du er retur. 

Er du ufaglært kan forløbet give din merit
Forløbet er meritgivende for dele af den teoretiske undervisning på salgsassistent- og handelsassistentuddannelsen, og inden forløbet afsluttes vil du blive tilbudt en realkompetencevurdering, så du har klarhed over hvad du mangler for at have hele uddannelsen.

Økonomi

Alle kursusforløbene er sammensat af AMU-kurser, og hvis du er i AMU-målgruppen, er deltagerprisen lav, da staten giver tilskud. Samtidig kan din virksomhed søge om løntabsgodtgørelse (VEU-godtgørelse) på 119.05 kr. pr. time, for den tid, du bruger på at efteruddanne dig. Specielt pga. løntabsgodtgørelse kan det betale sig for virksomheder at sende deres ufaglærte eller faglærte medarbejdere afsted på AMU-kurser. Vi gør opmærksom på at VEU-godtgørelse søges af virksomheden, og ansøgning skal ske senest 4 uger efter kurset er afsluttet og udbetales til virksomheden. Der er deltagerbetaling til alle AMU-kurser på mellem 126 kr. og 188 kr. pr. dag for medarbejdere med uddannelse til og med faglært niveau. Der er fuld betaling for medarbejdere, der har en uddannelse på akademiniveau eller derover.

Fordele ved onlinekurser

 -  Fleksible kurser
 -  Du bestemmer tempoet
 -  Du bestemmer hvornår du vil lære
 -  Du kan følge undervisningen overalt – både hjemme, på kontoret eller noget helt tredje

Fordele ved onlinekurser

Spørgsmål? Kontakt os

Har du spørgsmål så kontakt os endelig. 

Vibeke Vesterskov Nielsen

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 04 Mail: vvni@tietgen.dk