Pernille blev Tietgens første handelselev

Kæreste, familie, venner og kolleger stod klar uden for døren på Lerchesgade i Odense til at tage imod Pernille, efter hun havde været oppe til sin afsluttende eksamen.  

Hele handelsuddannelsen kan tages på Fyn

Pernille er første handelselev, der afslutter på Tietgen, efter vi i august 2016 fik mulighed for at udbyde hele handelsuddannelsen på Fyn. Tidligere har elever som Pernille, skulle tage deres hovedforløb udenfor Fyn, og det har betydet en del mere rejsetid og logistisk planlægning for både elever og virksomheder.

”At uddannelsen nu kan tages på Tietgen betyder, at jeg ikke er nødt til at tage hjemmefra en hel uge af gangen for at tage på skoleophold,” forklarer Pernille Holm. ”Det betyder, at jeg kan opretholde min stabile hverdag og det gør det meget nemmere for mig at være til stede, når jeg ved, at jeg kan komme hjem i mine vante rammer og fordøje det vi lærer på opholdene.”

Sales Manager Frederik Petersen og handelselev Pernille Holm

Tættere dialog

Pernilles chef Sales Manager Frederik Petersen har også oplevet, at handelsuddannelsen og skolen er kommet tættere på: ”Vi har haft mulighed for en langt tættere dialog med skolen. Specielt har underviseren ydet en stor indsats for at holde os som virksomhed informeret. Når eleven har haft et skoleophold, har vi som virksomhed vidst præcis, hvad eleven har gennemgået og hvordan det er gået.”