Stine bosse - motivator med meninger

Det var eleverne selv, som havde ønsket, at det denne gang skulle være en kvindelig topleder, som skulle stå for fællessamlingen. I kraft af sine 8 år som topchef for Tryg, en række fremtrædende bestyrelsesposter og sin aktive deltagelse i samfundsdebatten, var Stine Bosse det oplagte valg.

Som en af landets mest markante erhvervsprofiler er hun kendt som en skarp og dygtig, kvindelig topleder, som altid har turde tale åbent om private forhold også, som en del af sit engagement i den offentlige debat.

Netop hendes vej i livet, valg og fravalg var stor inspiration for vores elever, som netop nu er midt i et fagligt og personligt dannelsesprojekt. De står over for nogle meget vigtige valg om videregående uddannelse, job og karriere – og ikke mindst de eksistentielle valg: hvem er jeg og hvad vil jeg bruge mit liv på?

Mie Engelbreth Holst fra klasse 118 sagde efter foredraget:

"Tirsdag eftermiddag gav Stine Bosse et særdeles interessant foredrag som handlede om hendes karriere, og de udfordringer hun har mødt på vej op ad rangstien som kvinde. Ligeledes kom vi bag kulissen og hørte om de tanker og spekulationer hun har haft på sin vej som leder såvel som topleder. Desuden brugte hun tid på at fortælle hvad hverdagen som leder indeholder, hvilke kompetencer der skal til og de til- og fravalg der hører til.

Stine Bosse, en stærk og sej kvinde, har helt klart givet os elever motivation og blod på tanden til at knokle lidt ekstra til dagligt på Tietgen."