English

Gode nyheder om test og prøver i AMU

Vi på Tietgen investerer mange ressourcer i at skabe den bedst mulige oplevelse for vores kursister. Dette lønner sig i form af at 98 % af vores AMU-kursister består deres AMU-prøver. Her på siden kan du læse hvordan vi forbereder vores kursister til deres prøver.

I kursistens sted

Vi prioriterer vores kursister. Derfor lægger vi mange kræfter i at revidere undervisningsmaterialer, så de konstant matcher emner, krav og forhold i skiftende versioner af de prøver, som du som kursist skal tage for at bestå dit AMU-kursus. Du skal opleve, at du møder de emner, som vil være i en prøve i din undervisning. Derfor har vi løbende fokus på nye prøver på uddannelsesadministration.dk og formidlingen af dem til de rette undervisere på de enkelte fagområder.

Vi sætter os i kursisternes sted og sørger for at spørge os selv hvad vi kan gøre, for at sikre at du får det bedste forløb, hvordan end du ønsker at tage det. Derfor tager vi naturligt nye undervisningsmetoder i brug, som gavner undervisningen, hvad end det er klassisk klasseundervisning eller online-undervisning. Du som AMU-kursist kan derfor, foruden den klassiske gennemgang, møde forskellige ekstraopgaver, peer-to-peer-støtte og selvtest i form af quizzer, som alle kan være en kærkommen adspredelse og samtidig fungere som repetition af det lærte og dermed forberedelse til din afsluttende AMU-prøve.

Vi imødekommer kursistens behov

Vi lægger mange kræfter i at gennemføre prøverne på dine præmisser. Vores online AMU-kurser taler netop til dette, hvor det er muligt for dig at tage kurset, samt prøverne, når det passer dig bedst. Vi aftaler tidspunkter med den enkelte, så det kan passes ind i deres hverdag. Denne fleksible tilgang til tid betyder meget for den enkelte kursist, som får muligheden for at tage sin AMU-prøve efter normal undervisningstid.

Spørgsmål

Har du spørgsmål om til vores AMU-kurser og de tilhørende prøver, er du velkommen til at kontakte vores kursussekretær, som hjælper dig videre.

Lena Baunsgaard Pedersen

Administrationskoordinator Telefon: 65 45 20 03 Mail: lbpe@tietgen.dk