English

It-vejledninger til ansatte

Her kan ansatte på Tietgen finde informationer om Notebook-ordningen, indgang til Canvas og sørge information om hvordan man ændrer adgangskoder på mobile enheder

Gratis adgang til Office 365

Som ansat på Tietgen har du mulighed for at benytte Office 365 gratis, så længe du er tilknyttet skolen. Du har derfor mulighed for frit at bruge flg. services knyttet til Office 365

• Office 365 web apps
  • Download af Office Pro
  • 1 TB OneDrive

Læs mere om, hvordan du får adgang her

Notebook-ordningen

Som ansat på Tietgen kan du får stillet en bærbarcomputer til rådighed - en såkaldt notebook. Den er sat op til at koble sig på Tietgens net, så snart du befinder dig i et område med trådløs dækning.

Du kan læse mere om trådløs dækning, installation af programmer og sikkerhed på din notebook her

FAQ til notebook-ordningen.

Skift adgangskode

Som medarbejder på Tietgen skal du hyppigt skifte din adgangskode. Vi har beskrevet hvordan du lettest skifter adgangskode nedenfor.

Skift adgangskode for ansatte uden mobile enheder

Skift adgangskode for ansatte med mobile enheder

Skift adgangskode på mobil og tablet

Jeg har mistet min mobil eller tablet - hvad gør jeg?

Mister du din telefon, så skal du nulstille (wipe) din telefon via post.tietgen.dk, og herefter kontakte supporten. Læs mere om hvordan du nulstiller her.

Indgang til Canvas - Tietgen Online

Lærerværelset

Videoer

Skype for Business

Du kan bruge Skype for Business som telefon. Læs mere om denne funktion her.

Og her er en vejledning om at afholde møder med Skype for Business.

Hjælp til Mac

Har du brug for hjælp til din Mac, hvad enten det er installation af Office på Mac, almindeligt vedligehold og opdateringer eller andet, så er der hjælp at hente i dette Canvas-kursus.

Hjælp til Mac for elever og lærere

*Vær opmærksom på, at du bliver bedt om at logge ind i Canvas, hvis du ikke allerede har det åbent.