English

It-vejledning til elever

Her finder du diverse it-vejledninger til elever på Tietgen Handelsgymnasium eller Tietgen Business

Information om ændringer i Uni-Login

Du kan læse om ændringerne i Uni-Login pr. 18 feb. her.

Gratis adgang til Office 365

Som elev på Tietgen har du mulighed for at benytte Office 365 gratis, så længe du er tilknyttet skolen. Du har derfor mulighed for frit at bruge flg. services knyttet til Office 365

• Office 365 web apps
  • Download af Office Pro
  • 1 TB OneDrive

Læs mere om, hvordan du får adgang her

Tietgenmail på din mobil

Du kan vælge at installere Microsoft Outlook app’en, som både fås til Android og iOS. Du logger ind i den med din Tietgenbruger: ditUni-login@tietgen.dk.
Du kan også vælge at bruge telefonens indbyggede mailsystem. I det tilfælde skal du huske at angive, at det er en Exchange postkasse. Også her logger du ind med din Tietgenbrugers mailadresse.

Gyldendals ordbøger

Du kan hente Gyldendals ordbøger til sprogene engelsk, fransk, spansk og tysk her: guga.gyldendal.dk/Ordbog/Download/Engelsk.aspx

Læs mere om hvordan du downloader ordbøgerne her.

Print og tjek printsaldo

Print via WEB

Print via PC

Print via Mac

Husk at tjekke din printsaldo inden du printer - hvis der ikke er penge nok på, kan du ikke printe ud. Mangler der penge på kontoen, kan du indsætte flere penge på kontoret.

Indgang til Canvas - Tietgen Online

Hjælp til elever

Videoer

Problemer med trådløst netværk

Har du problemer med at komme på skolens trådløse netværk kan du læse mere om fejlfinding her.

Hjælp til Mac

Har du brug for hjælp til din Mac, hvad enten det er installation af Office på Mac, almindeligt vedligehold og opdateringer eller andet, så er der hjælp at hente i dette Canvas-kursus.

Hjælp til Mac for elever og lærere

*Vær opmærksom på, at du bliver bedt om at logge ind i Canvas, hvis du ikke allerede har det åbent.

Access på Mac

Har du brug for Office, og mere specifikt Office Access database, fra din Mac, der ikke har det installeret, kan man logge på wts.tietgen.dk med fjernskrivebordet, og arbejde med det der. Læs mere om hvordan du gør her.