English

Til virksomheder

På Tietgen har vi en række tilbud tilpasset virksomheder. Er du fx interesseret i at sende dine medarbejdere på kursus, ansætte en elev fra Tietgen Business eller indgå i et samarbejde med os - så finder du nærmere information her. AKTUELT - Se Coronalinks herunder

Tietgen er en af de største uddannelsesinstitutioner i Danmark, og Danmarks største udbyder af kurser og efteruddannelse til medarbejdere. Derfor har vi også en  bred vifte af tilbud og muligheder for samarbejde med virksomheder. 

Strategisk samarbejde om dansk-kurser med Rosa Danica

Vi har på Tietgen KompetenceCenter stor erfaring med at indgå strategiske samarbejde om uddannelse af medarbejdere. Bl.a. har vi et godt og udbytterigt samarbejde med gartnerivirksomheden Rosa Danica i Marslev, hvor vi lærer deres udenlandske medarbejdere dansk.

Her i videoen kan du høre afdelingsleder Rasmus Moth og to medarbejdere fortælle om deres udbytte af samarbejdet. 

Er din virksomhed også interesseret i at indgå et strategisk uddannelsessamarbejde med os, er du velkommen til at kontakte vores kursusafdeling via formularen nederst på denne side eller kontakte en af vores virksomhedkonsulenter her

Nyheder fra Tietgen

18.02.2020 / BUSINESS

Ny podcast: Coop ledertrainees

I denne podcast ser vi nærmere på, hvad det vil sige at være ledertrainee i Coop, og hvilket undervisningssamarbejde vi på Tietgen har med Coop.

Læs mere
05.12.2019 / HANDELSGYMNASIUM

Danmarks Indsamling 2020

Du er inviteret, når vi fredag d. 31. januar 2020 igen samler ind til Danmarks Indsamling. Skolen vil være åben fra kl. 15.00-17.00, hvor vi står klar med madboder, konkurrencer og auktioner - alt sammen til fordel for børn på flugt. Kom og støt den gode sag. Sammen kan vi gøre en forskel.

Læs mere
04.06.2019 / HANDELSGYMNASIUM

Invitation til dimission 2019

Lørdag den 29. juni 2019 kl. 09.30 i Odeon

Læs mere
29.04.2019 / HANDELSGYMNASIUM

Galla 2019

Fredag d. 10. maj 2019 afholdes den traditionsrige gallafest for 3.gerne.

Læs mere
07.03.2019 / TIETGEN

Flere har valgt hhx og 10. klasse på Tietgen

Fredag den 1. marts var der deadline for optaget til sommerens studiestarter. De foreløbige optagstal for Tietgens to ungdomsuddannelser viser pæn fremgang begge steder.

Læs mere
01.03.2019 / BUSINESS

Erhvervsuddannelser har vind i sejlene

Efterspørgslen på elever fra de merkantile erhvervsuddannelser er stadig høj, afslører de seneste tal på området.

Læs mere
06.11.2018 / TIETGEN

Tysk elev i praktik hos Foliekniven

Rune (t.v., direktør hos Foliekniven) og Phillip (t.h., tysk handelsstuderende) har arbejdet tæt sammen i et interkulturelt praktiksamarbejde

Læs mere
30.10.2018 / BUSINESS

Center for it

Undervisningsministeren har udpeget Tietgen til at være vært for et nyt center for it i undervisningen på erhvervsuddannelserne. Det nye center skal hjælpe erhvervsskolerne i deres arbejde med it i undervisningen ved at indsamle og udbrede erfaringer og ny viden til gavn for elever og undervisere.

Læs mere
24.10.2018 / BUSINESS

Årets Læreplads 2018

Årets Læreplads på Fyn blev Odense Universitetshospital. Her repræsenteret ved uddannelsesleder Helle Kruse og elevvejleder Pia von Folsach.

Læs mere