English

Til virksomheder

På Tietgen har vi en række tilbud tilpasset virksomheder. Er du fx interesseret i at sende dine medarbejdere på kursus, ansætte en elev fra Tietgen Business eller indgå i et samarbejde med os - så finder du nærmere information her. AKTUELT - Se Coronalinks herunder

Tietgen er en af de største uddannelsesinstitutioner i Danmark, og Danmarks største udbyder af kurser og efteruddannelse til medarbejdere. Derfor har vi også en  bred vifte af tilbud og muligheder for samarbejde med virksomheder. 

Vigtige coronalinks

Følg med i de officielle beskeder fra ministerier og nævn i relation til coronaudbrudet

Lønkompensation vedr. elever, se mere her

Undervisningministeriet hjemmeside 

- scroll ned til erhvervsskole-delen

Uddannelsesnævnet hjemmeside
- om bl.a. praktikpladser, fagprøver osv,

Nyt midlertidigt løntilskud til elever 2020

Fra 1. maj til 31. december 2020 får I som private arbejdsgivere automatisk et midlertidigt løntilskud for jeres elever - ud over lønrefusionen fra AUB og praktikbonus fra Praktikplads-AUB. Det betyder, at I kan få dækket det meste af jeres lønudgifter i resten af 2020.

Størrelsen på løntilskuddet afhænger af uddannelsesaftalen. I får:
•75 % af elevlønnen for de elever, som I allerede har ansat.
•90 % af elevlønnen for nye ordinære uddannelsesaftaler, der starter fra 1. maj 2020.

Se mere her: virk.dk

Strategisk samarbejde om dansk-kurser med Rosa Danica

Vi har på Tietgen KompetenceCenter stor erfaring med at indgå strategiske samarbejde om uddannelse af medarbejdere. Bl.a. har vi et godt og udbytterigt samarbejde med gartnerivirksomheden Rosa Danica i Marslev, hvor vi lærer deres udenlandske medarbejdere dansk.

Her i videoen kan du høre afdelingsleder Rasmus Moth og to medarbejdere fortælle om deres udbytte af samarbejdet. 

Er din virksomhed også interesseret i at indgå et strategisk uddannelsessamarbejde med os, er du velkommen til at kontakte vores kursusafdeling via formularen nederst på denne side eller kontakte en af vores virksomhedkonsulenter her

Nyheder fra Tietgen

28.08.2020 / KURSER

Ordingen om lønkompensation udløber

I morgen, lørdag 29. august, slutter ordingen for lønkompensation til medarbejdere, og hvad gør virksomhederne så? Vores erhvervsuddannelsesdirektør har en opfordring.

Læs mere
24.08.2020 / HANDELSGYMNASIUM

DM i Erhvervscase - digitalt

Gymnasieelever fra Tietgen Handelsgymnasium kæmper den 1. september 2020 om at blive regionens bedste i erhvervscase. I år afholdes danmarksmesterskabet for første gang digitalt.

Læs mere
27.07.2020 / TIETGEN

Ferielukket i sommerferien 2020

Få et samlet overblik over, hvornår vores afdelinger på Tietgen holder sommerferielukket og hvordan du kan komme i kontakt med os.

Læs mere
02.06.2020 / HANDELSGYMNASIUM

Første student fra hhx

I dag udklækkes første student fra Tietgen Handelsgymnasium - stort tillykke til alle vores kommende studenter. Fejringen i år foregår ikke helt som den har gjort tidligere pga. corona.

Læs mere
26.05.2020 / KURSER

Vi åbner igen

Vi åbner igen for undervisning fra tirsdag den 2. juni. Det bliver en anderledes undervisning end vi er vant til, men vi glæder os til at se alle kursisterne igen.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar: Kurser for ledige

Går du ledig og vil du gerne bruge tiden på at udvikle dine kompetencer? På Tietgen afholder vi to webinarer, hvor vi fortæller om vores kurser for ledige, og hvordan du som ledig kan bruge vores kurser klogt, så du står skarpere og opdateret til dit næste job.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar om kurser for ledige

Går du ledig og vil du gerne bruge tiden på at udvikle dine kompetencer? På Tietgen afholder vi to webinarer, hvor vi fortæller om vores kurser for ledige, og hvordan du som ledig kan bruge vores kurser klogt, så du står skarpere og opdateret til dit næste job.

Læs mere
13.05.2020 / KURSER

Webinar om jobrettede AMU-kurser

Torsdag 28. maj kl. 13.00 - 13.45 deler vi ud af vores erfaring med at rådgive, vejlede og opkvalificere ledige samt samarbejdet med jobcentre, a-kasser og fagforeninger.

Læs mere
04.05.2020 / BUSINESS

Gratis webinar om uddannelsesløft

Torsdag 7. maj kl. 13.00 afholder vi en times gratis webinar om uddannelsesløft. Her taler vi om vores erfaring og arbejde med at få elever på uddannelsesløft. Vi har to elever med, som begge er på ordningen.

Læs mere