English

Til virksomheder

På Tietgen har vi en række tilbud tilpasset virksomheder. Er du fx interesseret i at sende dine medarbejdere på kursus, ansætte en elev fra Tietgen Business eller indgå i et samarbejde med os - så finder du nærmere information her.

Tietgen er en af de største uddannelsesinstitutioner i Danmark, og Danmarks største udbyder af AMU-kurser og efteruddannelse af medarbejdere. Derfor har vi også en  bred vifte af tilbud og muligheder for samarbejde med virksomheder. 

Nyheder fra Tietgen

12.05.2018 / TIETGEN

Online undervisning hitter

Tietgen har med stor succes i et år udbudt 5, 10 og 20-ugers onlineforløb til elever, der har ønsket at rette deres ungdomsuddannelse mod erhvervslivet

Læs mere
11.05.2018 / BUSINESS

Pernille blev Tietgens første handelselev

Pernille Holm fra JNA/Spar vinduer er første handelselev, der afslutter på Tietgen, efter vi i august 2016 fik mulighed for at udbyde hele handelsuddannelsen på Fyn.

Læs mere
08.05.2018 / HANDELSGYMNASIUM

500 elever diskuterede FNs verdensmål

I anledningen af World Fairtrade Challenge satte 500 elever ved Tietgen Handelsgymnasium sig i dag ned til en Fairtrade-brunch for at diskutere Fairtrade og FN's Verdensmål.

Læs mere
11.10.2017 / BUSINESS

Minister blev klogere på Tietgen Business

Besøgets formål for Undervisningsminister, Merete Riisager (LA), var at tale med skolens elever fra forskellige studieretninger og få indblik i hverdagen på en merkantil erhvervsskole

Læs mere
TIETGEN

40 år i Tietgens tjeneste

Vi er på Tietgen meget stolte over at kunne fejre, at vores dygtige og meget vellidte kursussekretær Marianne Aalykke den 8. august har været ansat hos os i 40 år.

Læs mere
TIETGEN

Minister bliver klogere på EUD og EUX

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) lagde vejen forbi Tietgen Business på Lerchesgade i Odense for at tale med vores elever fra forskellige studieretninger og blive klogere på en erhvervsskole med det merkantile fokus som Tietgen Business.

Læs mere
BUSINESS

Erhvervsuddannelserne hitter

De unge har for alvor fået øje på mulighederne ved at kombinere en erhvervsuddannelse (EUD) med den erhvervsfaglige studentereksamen (EUX) og strømmer til uddannelserne indenfor butik, handel, kontor og event på Tietgen Business i Odense.

Læs mere
BUSINESS

Lambi gør undervisningen virkelig

Lambis Brand & Trade Marketing Manager Steffan Ritter (th) og konsulent Claus Hjortshøj (tv) var på besøg i en klasse med EGU-detailelever på Tietgen. Besøget er et praktisk indspark til eleverne, som har arbejdet med teorier om konceptudvikling op til besøget.

Læs mere
HANDELSGYMNASIUM

Præmiehøst ved DM i entreprenørskab

Tietgen Handelsgymnasium var flot repræsenteret, da præmierne til danmarksmesterskabet i entreprenørskab for elever på ungdomsuddannelser blev uddelt sent onsdag den 18. april.

Læs mere

Strategisk samarbejde om dansk-kurser med Rosa Danica

Vi har på Tietgen KompetenceCenter stor erfaring med at indgå strategiske samarbejde om uddannelse af medarbejdere. Bl.a. har vi et godt og udbytterigt samarbejde med gartnerivirksomheden Rosa Danica i Marslev, hvor vi lærer deres udenlandske medarbejdere dansk.

Her i videoen kan du høre afdelingsleder Rasmus Moth og to medarbejdere fortælle om deres udbytte af samarbejdet. 

Er din virksomhed også interesseret i at indgå et strategisk uddannelsessamarbejde med os, er du velkommen til at kontakte vores kursusafdeling via formularen nederst på denne side eller kontakte en af vores virksomhedkonsulenter her