English

Til virksomheder

På Tietgen har vi en række tilbud tilpasset virksomheder. Er du fx interesseret i at sende dine medarbejdere på kursus, ansætte en elev fra Tietgen Business eller indgå i et samarbejde med os - så finder du nærmere information her. AKTUELT - Se Coronalinks herunder

Tietgen er en af de største uddannelsesinstitutioner i Danmark, og Danmarks største udbyder af kurser og efteruddannelse til medarbejdere. Derfor har vi også en  bred vifte af tilbud og muligheder for samarbejde med virksomheder. 

Vigtige coronalinks

Følg med i de officielle beskeder fra ministerier og nævn i relation til coronaudbrudet

Lønkompensation vedr. elever, se mere her

Undervisningministeriet hjemmeside 

- scroll ned til erhvervsskole-delen

Uddannelsesnævnet hjemmeside
- om bl.a. praktikpladser, fagprøver osv,

Nyt midlertidigt løntilskud til elever 2020

Fra 1. maj til 31. december 2020 får I som private arbejdsgivere automatisk et midlertidigt løntilskud for jeres elever - ud over lønrefusionen fra AUB og praktikbonus fra Praktikplads-AUB. Det betyder, at I kan få dækket det meste af jeres lønudgifter i resten af 2020.

Størrelsen på løntilskuddet afhænger af uddannelsesaftalen. I får:
•75 % af elevlønnen for de elever, som I allerede har ansat.
•90 % af elevlønnen for nye ordinære uddannelsesaftaler, der starter fra 1. maj 2020.

Se mere her: virk.dk

Strategisk samarbejde om dansk-kurser med Rosa Danica

Vi har på Tietgen KompetenceCenter stor erfaring med at indgå strategiske samarbejde om uddannelse af medarbejdere. Bl.a. har vi et godt og udbytterigt samarbejde med gartnerivirksomheden Rosa Danica i Marslev, hvor vi lærer deres udenlandske medarbejdere dansk.

Her i videoen kan du høre afdelingsleder Rasmus Moth og to medarbejdere fortælle om deres udbytte af samarbejdet. 

Er din virksomhed også interesseret i at indgå et strategisk uddannelsessamarbejde med os, er du velkommen til at kontakte vores kursusafdeling via formularen nederst på denne side eller kontakte en af vores virksomhedkonsulenter her

Nyheder fra Tietgen

30.11.2020 / TIETGEN

Åbent Hus afholdes online i 2021

Pga. COVID-19 afholder vi Åbent Hus på Tietgen Handelsgymnasium og på Tietgen Business online via vores Facebook-profiler.

Læs mere
21.10.2020 / KURSER

Nyt kursusforløb: Lean-projektassistent

Bliv en effektiv projektassistent, der kan assistere projektlederen med kortlægning af værdistrømme og optimering af processerne.

Læs mere
21.10.2020 / KURSER

Nyt kursusforløb med fokus på salg

Salg er ikke en medfødt egenskab - det skal læres. Derfor har vi på Tietgen sammensat et attraktivt kursusforløb til dig, der gerne vil styrke dine kompetencer indenfor salg.

Læs mere
29.09.2020 / HANDELSGYMNASIUM

Rådgivere fra Danske Bank underviste i daglig økonomi

Vores 1.gere har netop afsluttet deres økonomiske grundforløb, hvor de i den seneste uge har arbejdet intenst med emnet daglig økonomi. I denne uge skal eleverne vise, hvad de har lært, når der står eksamen på skoleskemaet.

Læs mere
28.08.2020 / KURSER

Ordingen om lønkompensation udløber

I morgen, lørdag 29. august, slutter ordingen for lønkompensation til medarbejdere, og hvad gør virksomhederne så? Vores erhvervsuddannelsesdirektør har en opfordring.

Læs mere
24.08.2020 / HANDELSGYMNASIUM

DM i Erhvervscase - digitalt

Gymnasieelever fra Tietgen Handelsgymnasium kæmper den 1. september 2020 om at blive regionens bedste i erhvervscase. I år afholdes danmarksmesterskabet for første gang digitalt.

Læs mere
27.07.2020 / TIETGEN

Ferielukket i sommerferien 2020

Få et samlet overblik over, hvornår vores afdelinger på Tietgen holder sommerferielukket og hvordan du kan komme i kontakt med os.

Læs mere
02.06.2020 / HANDELSGYMNASIUM

Første student fra hhx

I dag udklækkes første student fra Tietgen Handelsgymnasium - stort tillykke til alle vores kommende studenter. Fejringen i år foregår ikke helt som den har gjort tidligere pga. corona.

Læs mere
26.05.2020 / KURSER

Vi åbner igen

Vi åbner igen for undervisning fra tirsdag den 2. juni. Det bliver en anderledes undervisning end vi er vant til, men vi glæder os til at se alle kursisterne igen.

Læs mere