English

Elever

På Tietgen hjælper vi dig hele vejen - lige fra rekruttering af din næste elev over udfyldelse af uddannelsesaftale til elevens uddannelsesforløb i din virksomhed.

Det skal være let at ansætte elever - og det skal være let at have elever

Det er vores mantra på Tietgen. Og derfor er vi også altid klar med rådgivning og vejledning i forbindelse med elevansættelser, udarbejdelse af uddannelsesaftaler og konkrete råd under elevernes uddannelse. 

Tietgen PraktikService

På Tietgen har vi fire praktikkonsulenter og to uddannelsessekretærer, der hjælper med at formidle ledige elevpladser mellem eud- og eux-elever fra Tietgen Business og virksomheder. Sammen udgør de det stærke hold vi kalder Tietgen PraktikService.

Vores praktikkonsulenter har tæt kontakt til virksomheder i det fynske erhvervsliv og ser hurtigt hvor elever fra Tietgen kan matche din virksomheds behov. Samtidig vejleder og rådgiver de også virksomheder om 

  • Hvordan man bliver godkendt som uddannelsessted
  • Hvordan en virksomhed ansætter en elev
  • Uddannelsesaftaler
  • Elevløn, arbejdstid og tilskudsmuligheder
  • Skoleophold og fagprøve

Vores to uddannelsessekretærere administrer elevernes hovedforløb, skemaer og undervisning. De er samtidig også skarpe på regler omkring fagprøver, lønrefusion og skoleophold. 

Find Tietgen PraktikService

Tietgen PraktikService
Ejlskovsgade 3, bygning E
5000 Odense C