English

Delaftaler er noget af det bedste der findes

Sådan fortæller butikschef Jeff Sand Outzen fra Wagner i Middelfart, der har indgået en delaftale med detaileleven Simon Christian Lyndby fra Tietgen PraktikCenter

Juleassistance med muligheder

Jeff Sand Outzen ser frem til at få en ekstra mand i butikken i årets travleste måneder. Han har indgået en delaftale med 21-årige Simon Christian Lyndby fra Tietgen PraktikCenter. Aftalen lyder, at Simon skal være 4 måneder i Wagner i Middelfart.

”Vi kunne sagtens nøjes med at tage ham i praktik, men det er jo også fedt for ham at få noget ud af det” siger Jeff, der udmærket ved, at løn og motivation hænger sammen.

Korte aftaler

Som virksomhed har man mulighed for at ansætte elever fra Tietgen PraktikCenter i flere forskellige aftaler:

  • virksomhedsforlagt praktik
  • restlære
  • delaftale

En delaftale passer til vores arbejdsbyrde

“Delaftaler er noget af det bedste der findes inden for min branche” fortæller Jeff, der efterfølgende uddyber, at Wagner i Middelfart har ikke mulighed for at tage fuldtidselever, da der simpelthen ikke er arbejde nok hele året. Derfor er han glad for at have muligheden med delaftaler. ”Det er specielt efter at Black Friday kom til Danmark, at vi har travlt i november og december. Vi bruger delaftalerne til at lukke de huller,” forklarer Jeff, der er glad for at få en motiveret, midlertidig medarbejder.

Den potentielle smutvej

Der er som sagt ikke mulighed for, at Simon kan komme i restlære i Wagner i Middelfart, men butikschefen Jeff er ikke helt afvisende for, at det kan blive i en anden Wagner; ”Hvis man virkelig synes at det fungerer, så bliver det også sagt videre i kæden, så han måske kan få retslære i en af kædens andre butikker.”

Kontakt Tietgen PraktikCenter

Er du interesseret i at ansætte en elev fra Tietgen PraktikCenter eller har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte en af vores vejledere: