English

Tietgen karrieredag

Tietgen Karrieredag er Tietgens årlige jobmesse, hvor virksomheder og elever mødes. Karrieredagen er en oplagt mulighed til at markedsføre din virksomhed, som en potentiel elevplads over for vores dygtige eud- og eux-elever.

Speeddating for virksomheder og Tietgen-elever

Tietgen Business afholder hvert år en jobmesse for virksomheder og elever: Tietgen Karrieredag. Her deltager typisk 4-500 friske, nysgerrige og videbegærlige eud- og eux-elever fra Tietgen Business, hvoraf de fleste er på udkig efter en elevplads, når de har afsluttet deres uddannelse - hhv. i januar og i juni.

Vi afholder næste karrieredag:

tirsdag 28. januar 2020
kl. 9.00 - 12.30
på Odense Rådhus

 

Mange, små jobsamtaler på én dag

Karrieredagen er derfor en oplagt mulighed for for din virksomhed til at markedsføre sig overfor eleverne - og måske spotte din kommende elev!

Erfaringerne viser, at der skabes mange gode kontakter mellem virksomheder og elever, og der nås sædvanligvis mange små jobsamtaler. Mange virksomheder fortæller ligeledes, at de skabte første kontakt til deres elever på disse messer – en ægte win-win situation!

Skal din virksomhed være med på Tietgen Karrieredag 2020?

Er du og din virksomhed interesseret i at deltage på Tietgen Karrieredag 28. januar 2020, skal du kontakte vores praktikkonsulent.