English

FVU-læsning* for virksomheder

FVU-læsning er for medarbejdere, som har brug for at blive bedre til at stave, læse og skrive.

Kort og effektiv kursus med fokus på læsning og stavning

Hvor
Undervisningen kan foregå hos din virksomhed eller hos os på Ejlskovsgade 3 i Odense C. Hvis din virksomhed ønsker det, kan vi tilrettelægge undervisningen som blended learning, hvor dele af undervisningen foregår online. Dvs. at kursisterne kan modtage undervisning hjemme, i weekenden, om aftenen eller andet. De skal blot logge på vores online platform for at finde opgaverne. 

Hvornår
Kurset tilrettelægges, så det passer ind i medarbejdernes dagligdag. Det kan fx være i forbindelse med vejrlig eller sæsonsvingninger.

Pris
Undervisningen i FVU-læsning er gratis.
Hvis undervisningen ligger i arbejdstiden, er der mulighed for at søge løntabsgodtgørelse - Statens VoksenUddannelsesstøtte. Du kan læse mere om SVU her.  Det er også værd at være opmærksom på, at mange kompetencefonde understøtter brugen af FVU.

Kom godt i gang
Kurset og afklaring af niveau og trin tilrettelægges i et samarbejde mellem din virksomhed og Tietgen.

* FVU Dansk = FVU-læsning – undervisning i læsning, stavning og skriftlig fremstilling på dansk. FVU-læsning er ikke sprogundervisning i dansk. 

Kontakt os 

Har du spørgsmål vores ordblindeundervisning eller FVU-tilbud for virksomheder er du velkommen til at tage fat i vores virksomhedskonsulent på området. Hun kan også hjælpe dig med at skræddersy en FVU løsning, som passer til din virksomheds strategi og mål. 

Britt Toxværd-Larsen

Virksomhedskonsulent og vejleder på FVU og OBU Telefon: 20 27 46 75 Mail: brit@tietgen.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Bodil