English

FVU-start* for virksomheder

FVU-start er mundtlig dansk for medarbejdere med dansk som andetsprog. Her kan medarbejderen blive bedre til at tale og formulere sig på dansk.

Danskundervisning for medarbejdere med dansk som andetsprog

På FVU-start lærer medarbejderen bl.a. at: 

  • udtrykke sig på dansk
  • få en bedre forståelse for det danske sprog
  • forstå beskeder og andet kommunikation på dansk

Hvor
Undervisningen kan foregå hos din virksomhed eller hos os på Ejlskovsgade 3 i Odense C. Hvis din virksomhed ønsker det, kan vi tilrettelægge undervisningen som blended learning, hvor dele af undervisningen foregår online. Dvs. at kursisterne kan modtage undervisning hjemme, i weekenden, om aftenen eller andet. De skal blot logge på vores online platform for at finde opgaverne. 

Hvornår
Kurset tilrettelægges, så det passer ind i medarbejdernes dagligdag. Det kan fx være i forbindelse med vejrlig eller sæsonsvingninger.

Pris
Undervisningen i FVU-start er gratis.
Hvis undervisningen ligger i arbejdstiden, er der mulighed for at søge løntabsgodtgørelse - Statens VoksenUddannelsesstøtte. Du kan læse mere om SVU her.  Det er også værd at være opmærksom på, at mange kompetencefonde understøtter brugen af FVU.

Kom godt i gang
Kurset og afklaring af niveau og trin tilrettelægges i et samarbejde mellem din virksomhed og Tietgen.

* FVU-start er undervisning af voksne med dansk som andetsprog, der har behov for at styrke deres dansk-sproglige færdigheder - herunder først og fremmest ordkendskab og ordforråd. Undervisningen foregår på dansk, og der er ikke tale om sprogundervisning

Kontakt os 

Har du spørgsmål vores ordblindeundervisning eller FVU-tilbud for virksomheder er du velkommen til at tage fat i vores virksomhedskonsulent på området. Hun kan også hjælpe dig med at skræddersy en FVU løsning, som passer til din virksomheds strategi og mål. 

Britt Toxværd-Larsen

Virksomhedskonsulent og vejleder på FVU og OBU Telefon: 20 27 46 75 Mail: brit@tietgen.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes ang. FVU tilbud