English

Fremtidens leder

Et talentforløb på Tietgen Buisness, hvor vi i samarbejde med foreløbigt ni virksomheder udvikler fremtidens ledere.

Vær med til at udvikle fremtidens ledere i erhvervslivet

Fremtidens leder er et talentforløb, som vi i samarbejde med foreløbigt ni virksomheder, tilbyder talentelever fra vores eud- eller eux-uddannelser. Ambitionen er, at vi sammen former eleverne til at blive fremtidens ledere i erhvervslivet mens de tager deres uddannelse.

Bliv samarbejdsvirksomhed

Som virksomhed i talentforløbet skal du hjælpe med indspark til cases, konkrete arbejdsopgaver og praktik under elevens uddannelse. Med talentforløbet har du som virksomhed mulighed for at præge eleven langt tidligere i uddannelsen, og kan få indflydelse på hvilke ting eleven lærer inden den 2-årige elevtid hos dig.  

Samarbejdsvirksomheder

Med i samarbejdet er flg. virksomheder: 

  • Coop
  • Matas
  • Bygma
  • Svendborg Kommune
  • Odense Universitetshospital (OUH)
  • JYSK
  • Flying Tiger Copenhagen
  • Føtex
  • Bestseller-koncernen, der har butikkerne Jack & Jones, Vila, Bestseller, Pieces, Vero Moda, Name It, Selected og Bianco

Et ambitiøst løft af eud- og eux-uddannelserne

"Med Fremtidens Leder vil vi give eud- og eux-uddannelserne et ambitiøst løft, når vi udvælger de dygtigste 10 procent af eleverne," siger projektleder Flemming Wazar Jørgensen. "De 10 procent mest talentfulde elever bliver allerede i løbet af den første uge af deres grundforløb udpeget og tilbudt et talentforløb, som blandt andet indebærer en række praktikophold i en virksomhed og mentorordning."

Hos Føtex i Bolbro, der i forvejen aftager en del elever fra Tietgen Business, har man også valgt at være en del af samarbejdet. I følge Mads Beck, salgschef for non-food, åbner Fremtidens Leder  op for mange spændende muligheder: "Vi får mulighed for at følge eleverne fra starten af deres uddannelse, og har længere tid til at præge dem og gøre dem klar til et lederjob efter endt uddannelse."

Apprentice Responsible fra Bestseller, Per Bomholt

Hos BESTSELLER er Apprentice Responsible Per Bomholt heller ikke i tvivl om, hvordan virksomheden kan drage nytte af den tidligere kontakt med eleverne: "Det giver os en mulighed for at spotte unge kandidater tidligere og være med til at præge dem i forhold til deres fremtidig karriere. Og så kommer eleverne også med et større kendskab til virksomheden og derved mere klar til de udfordringer, de møder hos os."

"For os er det en enestående mulighed for at sikre, at vi også i fremtiden har dygtige medarbejdere og ledere til vores mange butikker i og omkring Odense. Når vi allerede på uddannelsesniveau kan gå ind og arbejde målrettet med elevernes evner og potentiale, har eleverne de bedste betingelser til at få en stærk karriere i Danmarks størst detailhandelskoncern," siger Morten Lynge Lauridsen, HR-Udviklingschef i Coop, som i forvejen har Danmarks mest omfattende elevprogram med ca. 1000 elever.