Detail

Glade kunder i butikken - engagerede sælgere bag disken: Detail handler om at nå ud over disken med dine produkter. Troværdigt og engageret - i øjenhøjde.

Din tiltro til egne evner og dit produkt er din kundes vigtigste garanti for en sikker service. Det gode salg kræver en sælger, der er villig til hele tiden at udfordre sig selv.

Arbejder du i branchen eller har du lyst til at udvikle dine kompetencer, så du bliver godt rustet til det?

Vores kurser spænder vidt. På ét kursus lærer du at håndtere en klage, så din kunde går fra butikken med en positiv oplevelse.

Et andet kursus udfordrer dine salgsevner i form af helt ny viden om spørgeteknik, argumentation og afslutning af en handel.

Og på et tredje kursus får du ny inspiration til en spændende dekorering af butiksvinduet, der med farver og kreativitet trækker kunden ind i din forretning.

Hands-on

På kurser, hvor der indgår it-undervisning, har du selvfølgelig en pc til rådighed, og al teorien får du mulighed for at afprøve med mange øvelser.

Også til virksomheder - offentlige og private

Har din virksomhed helt specielle ønsker, indgår vi naturligvis gerne i en dialog om behov og tilpasninger af kurser.

Vi kan sammensætte undervisning, der præcist opfylder jeres behov og ønsker, og undervisningen kan foregå i jeres virksomhed eller i vores undervisningslokaler.