Økonomi og regnskab

Regnestykket er enkelt:  Stærkt produkt + styr på pengene = sund forretning

... og alligevel har spørgsmålene det med at hobe sig op. For hvordan er det nu lige, det står til med dine rekvisitions- og indkøbsordrer? Ved du, hvordan du følger op på dine bogføringer? Har du fået lavet et ordentligt årsregnskab?

En stærk og driftssikker økonomi- og regnskabsføring er grundaksen i en hvilken som helst virksomhed. Det handler om mere end at sende en regning og klæbe en prismærkat på et produkt.

På Tietgen KompetenceCenter tilbyder vi – på flere forskellige niveauer - målrettede kurser inden for regnskab og økonomistyring.

Her finder du kurset, som giver dig en grundlæggende indføring i, hvordan du fakturerer korrekt. Har du brug for et kursus, der giver dig en basal regnskabsforståelse, kan vi også tilbyde det – her lærer du at gennemskue sammenhængen mellem indtægter og udgifter, aktiver og passiver. Du kan vælge et kursus, der gør dig i stand til at betjene de smarteste nye it-værktøjer inden for moderne økonomistyring.

Med et økonomikursus kan du lægge mange plusser til din forretningsgang hjemme i virksomheden.
Uanset hvilket kursus du vælger, foregår det helt efter regnskabsbogen.  

Også til virksomheder - offentlige og private
Har din virksomhed helt specielle ønsker, indgår vi naturligvis gerne i en dialog om behov og tilpasninger af kurser.

Vi kan sammensætte undervisning, der præcist opfylder jeres behov og ønsker, og undervisningen kan foregå i jeres virksomhed eller i vores undervisningslokaler